Майски празници 2015 в Лисабон и Порто

Порто – Брага – Гимараеш – опция за Кашкайш, Кабо да Рока, Ещорил и Синтра – Лисабон

01 – 06 май 2015
6 дни / 5 нощувки


самолетна екскурзия, с водач от Александър Тур

ПОТВЪРДЕНА ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН: 01.05.2015, София – Порто
Полет София – Мюнхен – Лисабон. Трансфер до Порто – Северната столица на Португалия, разположен на около 270 км от Лисабон, около 3,30 часа. Настаняване в хотел HF Ipanema Porto 4*. Възможност за самостоятелна вечерна разходка. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН: 02.05.2015, Порто и Брага
Закуска. Пешеходна екскурзия в Порто (включена в цената, на руски език) – град с дълга и интересна история. През 1996 г. е обявен от ЮНЕСКО за Световно културно наследство. Това е един от най-живописните градове, с лабиринт от очарователни улици, красива природа и колоритни забележителности. Следобед се отпътува за Брага (включена в цената, на руски език). Той е елегантен стар град, основан от римляните. Дълго време е бил архиепископски град в Португалия и до днес са запазени красиви барокови църкви, Архиепископския дворец, днес превърнат в библиотека. Връщане обратно в Порто. Нощувка.ТРЕТИ ДЕН: 03.05.2015, Гимараеш

Закуска. Отпътува се към Гимараеш (на около 50 км от Порто, включена в цената) – красиво историческо градче, смятано за първия град в Португалия. През 2012 г. е бил избран за Европейска столица на културата. Отпътуване към Лисабон (продължителност около 4,30 часа). Настаняване в хотел Olissippo Marques de Sa 4*. Самостоятелна вечерна разходка в Лисабон. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 04.05.2015, Лисабон
Закуска. Панорамна обиколка на Лисабон (включена в цената). Нощувка.ПЕТИ ДЕН: 05.05.2015, опция за Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил

Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане или по желание включване в целодневна екскурзия срещу допълнително заплащане (на руски/английски език, с вкл. трансфер и входни такси) – Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: 06.05.2015, Лисабон – София
Закуска. Последна разходка в Лисабон. Освобождаване на хотела и трансфер. Полет Лисабон –  Мюнхен – София.
 
Повече информация вижте ТУК.
Организатор: АлександърТур
 

Специални издания