LowH2O технологията – високо качество за комфорт и здраве

https://www.totaltherm.com

 

Технологията на изработка на топлообменниците от този вид е базирана на производствени патенти, доказали се във времето. Материалите и сглобките са без компромис в качеството, поради което гаранционният период на изделията е 30 години.

 

Тази технология гарантира:

-най-добрата циркулация за вашата отоплителна инсталация,

-най-високата изходна мощност,

-най-бързата реакция на температурни промени в помещението,

-най-ниското съдържание на вода в системата, което гарантира икономия,

-отдаване на топлина при много ниски температури от 30оС,

-не изсушава въздуха, който дишате,

-не задържа прах,

-отоплителното тяло не се нагрява поради естествената конвекция, което предпазва вашите уреди, както и премахва възможността вие или децата ви да се опарят при допир, дори и в инсталацията ви да тече 90оС вода,

-лабораторни изследвания показват от 9% до 16% спестяване на енергия спрямо други радиатори.

 

Дизайнът на отоплителните тела, базирани на технологията LowH2O, е проектиран така, че да отговоря на всякакви функционални и архитектурни решения.

Гамата от продукти надхвърля 5000 варианта. Ето някои от тях:

 

 

1. LowH2O конвектор за вграждане

 

 

Удобно решение за минималистичен дизайн. Перфектно решение за вграждане без загуба на мощността на топлоотдаване. Спестява пространство. Възможност за вграждане на Twin Power топлообменник за по-голяма изходна мощност. 30 години гаранция на топлообменника.

 

2. Clima Canal – вентилаторен конвектор за вграждане в пода

 

 

Дълбочина за вкопаване от 8,5 см. Прецизно нивелиране на решетката спрямо настилката в помещението. Компактни размери с много висока мощност. 3200 W отоплителна мощност от едно тяло. Най-новите тангенциални вентилатори спомагат за плавно и мощно завихряне на въздуха при изключително ниски нива на шум. Изработени от екологични материали с висока здравина. Модерен и семпъл дизайн с огромно разнообразие от материали. Натурален алуминий, неръждаема стомана или естествено дърво. Перфектна циркулация на флуида. Безпроблемно извеждане на конденз от топлообменника. 30 години гаранция на топлообменника.

 

 

3.  Strada – Устойчиви и здрави

 

 

Вертикалните линии на алуминиевата решетка и плоският преден панел придават на Strada устойчив характер, откъдето идва и името на модела. Технологията, скрита зад формата, e внушителна. Отвътре се състои от мощен Low-H2O елемент, който гарантира изключително бързо и идеално регулирано отопление във всяка сграда.

 

 

4. Knockonwood – Първият радиатор от натурално дърво

 

 

 

 

Дефинира нови стандарти в отоплението. Неговите форми са просто неустоими, а производителността му е изумителна.

 

5. GEO Horizontal

 

 

Топъл естествен камък със зърнеста структура, съчетан с революционната технология LowH2O.

Топла скала от естествен камък със зърнест строеж и минерален състав. Моделът Geo Horizontal се затопля отвътре чрез системата за централно отопление, а леко извитата повърхност на Geo излъчва топлина, която достига до всеки ъгъл на стаята. Освен това е снабден с отоплителен елемент LowH2O в задната част.

Специални издания