Интерхотел Сандански

Дворец на здравето и красотата

 
Интерхотел Сандански се намира в центъра на град Сандански – най-слънчевата част на България, в началото на красив парк с много зеленина, езеро, детски прощадки и осветени алеи. Четиризвездният комплекс предлага отлични условия за отдих и развлечения. 
 
 
 
Настаняване: 262 модерно обзаведени стаи и 23 апартамента, които предлагат на всички гости и посетители уникално съчетание на лукс, комфорт и уют. Във всички помещения има директен телефон, сателитна телевизия, радио, минибар, климатик и безжичен интернет. Гостите могат да ползват безплатно вътрешен и външен басейн с минерална вода, термален басейн, фитнес, джакузи на открито, сауна, парна баня, паркинг, гараж, сейф, интернет и детски кът. 
 
    

Заведения
: Ресторант “Сандански” с 320 места, Механа “Българе” със 120 места, Средиземноморски ресторант “Ренесанс” с 80 места, лоби – бар и бар-басейн предлагат уютна обстановка, качествено обслужване и уникални ястия от българската и средиземноморската кухня. 
 
 
Балнеология и СПА: Интерхотел Сандански е прочут с лечението на заболявания на дихателната и опорно-двигателната система, периферна нервна система, кожни болести, алергии и други. Предлага оздравителни програми с продължителност от 5 и 10 дни и СПА пакети с продължи¬телност от 1 до 5 дни. 
Новият тенис комплекс на Интерхотел Сандански разполага с 5 реновирани и модерно оборудвани тенис корта, идеални както за аматьори, така и за професионалисти. 
Конферентните зали: Капацитет от 35 до 250 места с пълно техническо оборудване. 
 

Летни промоции: За всеки вкус и всеки джоб, хотелът предлага специални летни пакети “Слънце и СПА” и “Слънчево лято” на цени от 45,00 лв. на човек на ден. 
 
Заповядайте и се насладете на вашата приятна лятна почивка!
 
За повече информация: 
тел. + 359 746 31136, 31165
факс: + 359 746 31271
 

Специални издания