Хотел Симона Комплекс София

Добре дошли у дома! Как така ли? Много просто! Хотел Симона Комплекс София не е поредното стереотипно място, в което хората идват и си отиват със същото сиво безразличие, с което ги посрещат в крайпътните паланки. Не!

Ние сме много повече! Ние сме едно от онези места, които ще почувствате като свое и ще искате да се върнете отново и отново.

За да подкрепим думите си с факти, смятаме да загатнем една малка част от условията, които ще ви посрещат при първата ви визита.

Първо – професионалният ни и опитен персонал са специално инструктирани да помогнат да се настаните удобно. Още на входа на огромния ни паркинг за повече от 80 автомобила ще почувствате сигурността, нужна на всеки, за да спи спокойно вечер, че колата му е на сигурно място. Охраняем, добре осветен и подсигурен така, че нищо да не ни убегне.

После се озовавате пред рецепцията, където веднага се връщате поне един век в миналото, когато автентичният български фолклор не е бил покварен от западната цивилизация.

Но не си мислете, че всичко това идва с компромиси. Напротив! Присвоили сме всички съвременни маниери на обслужване и сме ги предали на своите колеги, които винаги ще ви посрещнат с усмивка и ще ви приветстват с добре дошли.

Хотел Симона, известен с българското си гостоприемство, предлага стаи и семейни апартаменти в типично български стил на добри цени.

А ДЕНОНОЩНАТА ни механа е перото на калпака, което ни придава толкова специален вид. През лятото приветливата ни градина е в състояние да приюти повече от 50 души, а през зимата ви каним да надникнете в славните дни на българската история, където да опитате апетитни гозби, мезета, салатки и предястия по стари български рецепти.

Тук може да се насладите на българската национална кухня, да се позабавлявате заедно с роднини и приятели, да отпразнувате своето сватбено тържество, частно или фирмено парти. Топлото ни огнище с лекота побира до 80 патриотично настроени гости и не само.

Помислили сме и за децата и затова сме си обособили безопасен кът, който е оборудван с играчки за малки и пораснали дечица. Там те могат да се насладят на престоя си при нас по свой си начин, докато вие пийвате ароматно кафе или хапвате апетитно ястие.

Знаем, че в основата на една механа стоят две неща – кухнята и атмосферата. Готвачите ни никога в кариерата си не са правили компромис с вкуса на клиента, а дисководещите и майсторският фолклорен ансамбъл има една – едничка цел – да се грижат за доброто ви прекарване.

Незабележимо между масите се движат и нашите сервитьори, които ще откликнат на всеки ваш каприз и молба, стига да им отвръщате със същата усмивка, с която ще ви посрещнат.

Механа Симона всеки месец организира Караоке партита за ценителите на забавните вечери.

Подгряваме с фолклорен спектакъл и кръшни хорца, а после с чаша руйно вино и микрофон в ръка поздравяваме близките си с лично изпълнение на любимите ни песни!

Запазете вашето място за следващото парти на тел.: +359 893 329 522 или ни пишете във фейсбук: Hotel Simona Complex Sofia

Не забравяйте, когато си тръгнете натъжени от раздялата си с нас, да минете и през нашата автомивка, защото и колата понякога има нужда от внимание.

Надяваме се, че сега разбрахте, защо Хотел Симона Комплекс София е толкова специален и ще се превърне във вашия втори дом.Ние ще бъдем тук всеки път, когато имате нужда от нас.

ДОБРЕ ДОШЛИ !!!
 
АДРЕС:
България, София 1360, ул. „Околовръстен път” № 721 до разклона с бул. „Европа”
М: +359 893 329 522
Е: info@simonacomplex.com
 
 

Специални издания