Хелена Ризорт

Хотели Хелена Ризорт се намират в северната част на Слънчев бряг, където морето среща планината. Микроклиматът е уникален заради свежия бриз, който разхлажда в горещото време и зарежда въздуха с жива енергия. Първият петзвезден хотелски комплекс в Слънчев бряг – Хелена Ризорт е най- големият по площ в курорта- 55 000 кв.м и  има директен достъп към плажа и морето.Комплексът пленява с отличните условия за семейна почивка и делови туризъм и е привлекателно място през всички сезони.
Хотел Хелена Ризорт е на 30 км (30 минути) от Бургаското летище и на 110 километра от Варненското летище.
 
 
Хелена Ризорт се състои от петзвездните хотели Хелена Сендс , с директен изглед към морската шир (в чиято част са и петте ВИП вили), и  хотел Хелена Парк разположен на 100 м  от морето. Хотелите носят в себе си красотата и духа на българската Възрожденска епоха. Разделени са от естествен поток вливащ се в морето, с живописни пешеходни мостове декорирани с лъвове и орли.
 
 
 
Естествените материали – камък и дърво придават на сградите непреходна сила и красота.
Целият комплекс е обгърнат в свежа зеленина на прекрасно поддържаните градини разположени на площ от 14 500 кв.м. . Гостите на комплекса имат избор да почиват до хотелският басейн или под прохладната сянка на дърветата. 
 
 
Отворете сърцето си за тази приказка… Разкажете я, споделете емоцията си и щастливите спомени с вашите близки и приятели. Потопете се в необикновения и чувствен свят, където тя продължава и днес. Отнесете късче от приказката със себе
си. За да се върнете отново…
 
Royal Palace Helena Resort 
Royal Palace Helena Park 
Royal Palace Helena Sands 
Тел. за резервации: 
0554/20022; 20043 
e-mail:sales@helenaresort.com 

Специални издания