Финес на трапезата

Красивите детайли и дребните предмети на трапезата допълват атмосферата. Всеки поне веднъж в живота си е обикалял магазините, за да търси захарница, солница или пиперница. Понякога многообразието затруднява избора и трябва да си изясним точно какво искаме като материал, дизайн и не на последно място като функционалност и удобство. Защото понякога се случва нещо много красиво да не изпълнява функциите си.

Захарницата, солницата и пиперницата са в непрекъсната употреба вкъщи; нещо повече, те са ни нужни  по няколко – и за трапезарната маса, и за кухнята, а дори и за балкона и терасата.

захарница, ръчна изработка –40 лв. “Красив дом”

Захар и…

Захарницата безспорно е сред най-необходимите съдове в едно домакинство. Въпрос на индивидуален избор са  формата є, както и материалът, от който е направена – стъкло, метал, порцелан или керамика. Обикновено се продава в комплект с каничка за мляко, което ви улеснява да не търсите допълнително такава каничка. Дизайна на захарницата изберете според стила на масата или обстановката – модерен, ретро, рустикален и т. н.

Сол  и пипер

Трудно можем да си представим една сервирана маса без солница и пиперница. Но за да ги намирате по-лесно, техният дизайн може рязко да се различава от стила на останалата посуда и така те да се превърнат дори в своеобразна закачка. Солници като човечета, копчета, телефон, топки за голф и т. н. ще внесат свежест и усмивки на обяда или вечерята.

 Kомплект за сол и пипер –
21 лв. “Ареа”

Специални издания