Естествена визия в кухнята

Камъкът и дървото присъстват с автентични материали и високотехнологични имитацииГерманско декоративно самозалепващо фолио с различни текстури и декори. Цена на ролка с ширина 45 см – 3.99 лв. л.м, ширина 67,5 см – 4.99 лв. л.м, ширина 90 см

Естествените материали като дърво и камък създават чувство на топлина и уют в дома, но когато ги използваме в банята и кухнята, е необходима специална обрабатка. Дървото трябва да се предпази от влагата, а от естествените камъни също само някои гранити не попиват, докато мраморът, ониксът, травертинът и варовиците попиват всякакви течности и върху тях остават петна.
 
Cucine Lube, модел Gallery с ламинатен плот, имитация на дъб, в цвят антрацит, покритие тип Transhe, създаващо усещане за топла естествена визия на дърво. От Alema Design.
 
Новите технологии помагат в това отношение и са разработени ламинати и фурнири във всякакви цветове и текстури на дървото, като те са със специална обработка срещу надраскване и влага. Плоскостите са с големи размери и това позволява да се изработват нестандартни форми и обеми. При имитацията на камък има много варианти – от технически камък до ламинати, имитиращи естествения материал. 
 
Френски ПВЦ подови планки с пълноплощно лепене и висока износоустойчивост. Цена 53.99 лв. за кв.м. От Domko.
 
Целият материал в брой април 2015 г.
 
 
 

Специални издания