Дизайнерски аксесоари и мебели на прилична цена

Ирена Куртева, декоратор на сп. “Наш дом”

Когато желаем да си купим предмет или аксесоар за дома, за да разнообразим или подновим част от интериора, невинаги разполагаме с много пари накуп. Но и с по-малко средства можем да купим красива и полезна вещ, която да превърнем в акцент или просто да поглезим душата и очите си. Разбира се, евтино и качествено обикновено не вървят ръка за ръка. Тук ще се опитаме да намерим “златната среда”  ­ красиви, дизайнерски и стойностни предмети на добра цена.

До 200 лева

За такава сума чудеса не могат да се купят, но все пак ефектни полилеи и аплици се намират. Осветителните тела винаги придават различен вид на помещението с формата си и светлината, която хвърлят. Подмяната на килима с нов ­ в модерни цветове и десени, веднага ще промени излъчването на стаята. Вази, чаши, сервизи, свещи и т. н., та дори и закачалките в банята или антрето ще зарадват вас и близките ви, а освен това ще се докоснете до имена в дизайна като Марсел Вандерс .

До 660 лева

С тези пари можете да си позволите дори и дизайнерски лампа, стол, фотьойл. За младежка стая или студио е особено подходящ дънковият фотьойл с меки подлакътници ­ забавен, удобен и лесен за преместване. Корковата табуретка, дизайн на Джаспър Морисън, е лека, практична и освен в дома бихте могли да я използвате и на терасата. За прилична сума можете да купите и голям вълнен персийски килим с по-модерен дизайн.

Специални издания