Shower Happiness с душ системи GROHE

 

Душ системи – GROHE e иновативна душ пита и ръчен душ, съчетан с прецизен термостат. Предлагат се в богата цветова гама и  различни по вид струи, които могат да разнообразят вашето изживяване.

GROHE, водещата световна марка за цялостни решения за баня и кухненско оборудване, участва в създаването на индивидуални изживявания с портфолио от душ решения с богата гама от опции за цвят, дизайн и функции. Доверявайки се на близо 90 години опит в производството, системите GROHE са надеждни, създадени да издържат във времето и проектирани, за да доставят удоволствие и полза за своите клиенти.

 

 

GROHE предлага решения „всичко в едно “, идеално съчетани по форма и функция, които отговарят и на най-взискателния вкус, осигуряват лесен монтаж, а освен това разполагат с интелигентни функции за пестене на вода и енергия. Стартирайки новата си рекламна кампания – Shower Happiness, GROHE подчертава значението на персонализираното душ изживяване, като насочва вниманието към два акцента от своето портфолио:

 

 

Душ системата GROHE Tempesta с термостат Grohtherm е идеалното решение за надеждно удоволствие от душа на достъпна цена. Със своята 250-милиметрова душ пита системата създава щедра зона с освежаващата струя Rain и има привлекателен тънък профил. 110-милиметровият ръчен душ предлага три вида струи: деликатна Rain струя като летен дъжд, ревитализираща масажна струя и мощна Jet струя за лесно и бързо изплакване. Може лесно да превключвате между душ питата и ръчния душ с термостата. Душовете разполагат и с технологията за пестене на вода GROHE EcoJoy, която намалява консумацията, без да прави компромис с ефективността.

 

 

Душ системата GROHE Euphoria SmartControl 310 предоставя пълен контрол. Иновативната умна технология улеснява персонализирането на душ изживяването. С едно натискане на бутона може да превключите от една струя към друга, да комбинирате душ питата и ръчния душ, както и да избирате идеалния вид струя и обем на водата. 310-милиметровият въртящ се душ се предлага с две опции за струя – деликатната GROHE PureRain и мощната GROHE ActiveRain, докато 110-милиметровият ръчен душ ви дава избор от три различни струи: успокояващата Rain, водоспестяващата SmartRain и ободряващата масажна струя.

 

 

За максимално персонализирано усещане душ питите на двете системи се предлагат в кръгли или квадратни дизайни, както и в различни цветове – от класически хром до модерния черен цвят. Имате пълна свобода на избор, за да създадете свое убежище и да се почувствате щастливи с душ системите на GROHE.

 

 

Специални издания