12 нови смесителя за баня

Последните модели са минималистични и икономични

 

 

Вече не е необходимо да избираме между естетика, технология и икономичност, когато купуваме смесител за баня. Може да имаме всичко! Новите модели се отличават с качеството, функционалност, практичност и стилна визия. Те също така са енергоспестяващи и се грижат за опазване на ресурсите. Предлагат се с аератори, които обогатяват водната струя с въздух, като по този начин намаляват разхода на вода. Желаната температура се достига за секунди, без да е необходимо да изчакваме с отворено кранче. Самото тяло на смесителя е винаги студено, без значение от температурата на течащата вода, като така се гарантира безопасност и не се разхищава топлинна енергия. Новите покрития на смесителите осигуряват по-добра хигиена, не задържат петна и остават дълго време чисти. С изключително голямото разнообразие модели, големини, форми и стилове постигаме мечтаната визия за банята до най-малкия детайл.

 

 

Термостатен смесител за вана/душ Grohtherm 1000 Performance поддържа температурата на водата постоянна и пести ресурси. Предлага Grohe

 

 

 

Душове от серията Apice на италианския производител Bossini. Предлага Булгрес

 

 

Смесител за свободностояща вана от серията Joy Neo на Ideal Standard, серия Atelier Collections, чиито форми и извивки са вдъхновени от ботаниката. Към модела се предлага и ръчен душ, а покритието е PVD.

 

 

Смесител с меки форми и изискан дизайн, модел Flo, производител Carlo Frattini. Моделът беше представен за първи път на Supersalone 2021 в Милано. От Volturno

 

 

Смесител Joy Neo на Ideal Standard със система за присъединяване Easy fix; чучур, който може да се завърта на 120° и покритие от PVD.

 

 

Едноръкохватков смесител за умивалник Eurocube, създаден за любителите на модерния, изчистен дизайн. От Grohe.

 

 

Термостатен смесител SO с перфектен баланс между дизайн и функционалност. Малкото кранче регулира температурата, а голямото – силата на струята. Предлагат се 11 финиша, които могат да се комбинират. От Volturno.

 

 

Смесител за умивалник за вграждане от колекцията Joy Neo на Ideal Standard с функция пестене на вода – 5l/min и PVD покритие.

 

 

Смесител Itaca със система за пречистване на водата и аератор Super Eco A++, който спестява до 60% вода в сравнение сдруги смесители. От Сико.

 

 

Смесител за вграждане Lineare с минималистичен външен вид. От Grohe.

Специални издания