Стартира първата в България платформа за изграждане на еднофамилни къщи!

Стартира BUILDING COMPANION! Добре дошли на www.buildingcompanion.bg! 

 

 

Създадохме ‘‘Място‘‘, ново ‘‘Място‘‘ за хората, които желаят да построят собствения си дом по своя мярка и вкус. ‘‘Мястото‘‘ има свой адрес и свое име – BUILDING COMPANION

 

Идеята е реализирана за първи път в Полша и в момента работи успешно в още две страни – Русия и Румъния. България е следващата държава, в която дигитална информационна платформа ще улеснява строителството на собствен дом. Тя е адаптирана за нуждите на нашия пазар и надградена с нови модули, които се предлагат единствено на българските потребители.

 

Мисията на BUILDING COMPANION е да осигури пряка връзка с професионалистите, ангажирани с изграждането на еднофамилни къщи. Целта е създаването за първи път в нашата страна на запазено място за срещи между крайните клиенти и специалистите, които ще им помогнат да построят по-лесно своя дом. Всеки потребител получава достъп до три основни бази данни. Първата включва архитекти и архитектурни бюра, които проектират самостоятелни къщи. Втората е посветена на строителни фирми, специализирани в областта на нискоетажното строителство. Третата база данни включва доставчици на строителни материали и точки на продажба в цялата страна. Търсенето на проектанти, изпълнителни и доставчици е максимално улеснено чрез набор от филтри – за регион, за обхват на дейността, за предлаганите услуги, продукти и решения. Важна и много полезна функционалност и на трите бази данни е опцията за директни запитвания към предпочетените партньори.

 

В новото ‘‘Място‘‘ има галерия от избрани авторски проекти, представени атрактивно и реалистично. Голямото предимство на тази колекция е в разнообразието от стилове и авторски концепции. Потребителят може да се спре на проект, най-близък до представата му за бъдещ дом и семейно огнище, и да се свърже с автора. Следващата стъпка е персонализирането на сградата според потребностите на бъдещия собственик. Чрез функционалност за обмен на данни потребителите могат да илюстрират своите желания и изисквания със снимки, рисунки и чертежи още при първия си контакт с проектанта.

 

Единствено в платформата можете да откриете и няколко издания, изцяло посветени на изграждането на еднофамилна къща. Отделили сме ги в специална секция, озаглавена „Строителен наръчник“. Те са създадени и предназначени основно за частни инвеститори, за които строителството не е професия. От техните страници ще получите знания за предназначението и функциите на различните елементи на сградата, за основните строителни процеси, за най-важните административни процедури, за очакваната себестойност на бъдещия строеж. Специално за старта на платформата е разработен и пътеводителят „СТРОЙ ЛЕСНО!“ Той ще помогне по-бързо и безпроблемно от строители да се превърнете в новодомци.

 

 

BUILDING COMPANION има специални предложения към частните инвеститори, които реализират в момента своите проекти или имат намерение да направят това в близко бъдеще. Те могат да свалят от платформата ваучери за отстъпка при закупуването на определени видове строителни материали от активните кампании. Следването на общите условия за генериране и използване на ваучерите е чудесна възможност за потребителите да спестят средства, които по-късно да вложат разумно в други строителни дейности.

 

Бихме желали срещата с BUILDING COMPANION да донесе приятни изненади. Разделът „Полезна информация“ е място с интересни статии за всички видове работи при изпълнението на еднофамилна къща – от първата копка до латекса. Там Ви очакват видеа и презентации, за това как да избирате необходимите материали, какво да очаквате от тях и как да контролирате правилното им влагане в строежа.

 

 

Какво прави платформата различна от многобройните сайтове със строителна насоченост? Ще разберете още с първите кликове. Разнообразна и отлично структурирана информация за всяка стъпка от осъществяването на строителните намерения. Бързодействие, приятелска работна среда, почти интуитивна навигация в базите данни.

 

 

 

 

Специални издания