Средиземноморски стил край Балчик

Вила край морето с красива панорамна гледка

 

Интериор: Стил билд груп

Снимки: Атанас Сгурев

 

 

Иска ти се да си там – високо над морето, в тази просторна и артистична вила, създадена за сладки моменти на релакс и забавления.

Къщата в близост до Балчик е на 127 кв.м., разпределени между дневен тракт, три спални и три бани, разположени на два етажа. Вилата има и две тераси, от които се открива красива панорамна гледка към морето.

Архитектурният план и интериорът претърпяват сериозни промени, за да отговорят на изискванията на новите собственици. Първоначално къщата била с 2 спални с външно стълбище, кухня и хол. След реновирането съществуващата тераса е разширена и  приобщена към дневния тракт. Старият хол е превърнат в спалня. Външното стълбище е затворено и разширено, като сега води към новите спални и бани, а едната баня е обособена върху старото стълбище.

Вилата е решена в средиземноморски стил. Преобладава бялото, обогатено с детайли в меки тонове, дърво и ратан. Акцент са плочките с екзотични мотиви, които носят усещане за мечтани географски дестинации. Картините са събирани от различни краища на света, където собствениците пътуват често. Биокамина внася много уют в есенните дни.

 

Специални издания