Преобразете дома си с перфектното канапе

Началото на всяка година идва с желание за промяна! Ако отдавна искате да освежите дома или работното си място, сега е перфектното време да осъществите идеите си.
Ще ви покажем четири канапета, с които можете буквално да преобразите из основи всяко едно помещение, което вече ви изглежда скучно и некомфортно.

 

 

Първото нещо, което трябва да съобразите при избора на канапе, е размерът. Ако пространство ви е ограничено, заложете на компактно двуместно канапе, като GRETA.
Дизайнът е изчистен, с модерни заоблени форми и високи крака, които създават усещане за простор. Изработката е първокласна – пълнеж от силиконова вата и покет пружини, в комбинация с нежна дамаска за стилен завършек. Моделът се предлага в богата цветова гама – от неутрални до наситени, ярки цветове.

 

 

И като стана въпрос за цветове, това е второто нещо, за което е добре да бъдете внимателни. Уверете се, че цветът на новата ви мебел не се „бие“ с останалата част на стаята. Понякога наличието на акцентиращо канапе в смел цвят, като BERGEN, може да бъде чудесен избор.
Моделът има изискана визия, която съчетава класически форми и ретро излъчване. Без значение дали го поставите в дома или офиса, с него гарантирано ще създадете усещане за стил и класа на цялостния интериор.

 

 

Ако пък търсите канапе за помещение, което се откроява с по-винтидж стил, модел с ниска облегалка, като KORI, би изглеждал отлично.
То би се вписало прекрасно както в дома, така и в заведения, хотели или търговски помещения. Освен че изглежда впечатляващо, конструкцията му покрива дори най-високите изисквания за качество и здравина.

 

Формите и материите играят основна роля, когато искате да внушите определено усещане в интериора. За създаването на луксозна атмосфера, заложете на изящни форми в комбинация с изискани материи и метални детайли. Прекрасен пример за това е канапе FRIDA от мебели Carmen.
Това триместно канапе с изискани златисти крака и кадифено мека дамаска ще изглежда като истински шедьовър в дома ви и със сигурност ще предизвиква възхищение у всеки, който се докосне до него.
Бъдете смели, развихрете фантазията си и създайте дома, за който винаги сте мечтали!

 

Вижте цялата гама кресла и дивани в онлайн магазина на мебели Carmen или посетете изложбените зали:
София, бул. „Брюксел“ 14,
Пловдив, ул. „Нестор Абаджиев“ 13,
Варна, бул. „3-ти март“ 30А,
Бургас, ул. „Одрин“ 50

Специални издания