Непреходен стил

Стабилност и доверие, постигнати с умело съчетание на обзавеждане и изкуство, в столичен офис

Интериорен проект: Десислава Иванова, AULY studio

Снимки: Ники Канделеро, Candelero.Photoshoots

 

Проектът се различава от стандартната представа за офис среда и работно място. Стилът е непреходен и ще бъде актуален и през следващите години – именно това е в основата на заданието за проектиране, наред с желанието за максимално запазване на отворения план.

 

Офисът на BlackPeak Capital – фирма за частни капиталови инвестиции, е на площ 350 кв.м. Развитата дизайн концепция залага на връзката между името на компанията, вдъхновено от най-високия връх до София, и нейния стремеж към изкачване на нови върхове.

 

Запазен е максимално отвореният план на пространството и са обособени различни зони, които дават възможност едновременно за уединение и комфорт при работа, провеждане на работни срещи и неформални събирания.

 

На входа на офиса посреща приемна, където на фокус е стена с ламперия, загатваща планински масив, и рецепция от естествен камък Calacata в контраст с основа от фрезован MDF.

 

Двете заседателни зали са отделени чрез витрини с единично остъкляване и профили в черна елоксация. Графичният дизайн е съобразен с фирмената идентичност – със сдържаност и деликатност, той следва сюжетната линия.

 

Стабилност и доверие, постигнати с умело съчетание на обзавеждане и изкуство, това е впечатлението от голямата конферентна зала.

 

С главна роля в интериора со творби на Камен Старчев, на Соня Радева и от личния архив.

 

Художествените произведения, растителността, естествените материали и хармоничните цветове допълват гостоприемната атмосфера.

 

„Най – голямото признание за качеството на проекта е това, че хората, които работят в него, се чувстват толкова добре, че не им се тръгва от офиса”, споделят AULY studio.

 

Специални издания