Място за всичко

Минималистичен, елегантен и модерен индустриален дизайн

Интериор и снимки: Private Label

Наш дом

 

Релакс, общуване, хранене – дневната зона на това жилище в Канада събира всички функции на едно място. Тук откриваме меко сядане, бар, маса за хранене и малко пространство за уединение навън.

 

Дизайнът на интериора е минималистичен в линиите и в цветовете. В същото време общата визия звучи богато заради разнообразието на фрактури и текстури и заради осветлението, което раздвижва картината. Съчетанието на суровия цвят на бетона с акценти в мед и дърво, на изчистените линии с класически форми, носи противопоставяне и контраст, които са главен герой в този интериорен сюжет.

 

Като цветове преобладават сиво и кафяво, освежени с ефирни бели акценти. В избраните материали се открояват черният оцветен матов дъб и мрамор Carrara. Едрите растения в подходящи кашпи въздействат като зелени скулптури.

 

Двата дивана Draper и креслото Haines от Aster са акцент в зоната за меко сядане.

 

Външната зона е оформена с два фотьойла Brigid от Aster и Power Side Table от Gold Castle, а лекота и стил придава лампата Stella от колекцията Mezzo. Текстурата на стената внася усещане за сурова природа и е перфектно допълнение за това място за уединение.

 

В трапезарията дизайнът е определен от простотата и избора на мебели – Pattern Dining Table от Pardo, Frank Dining Chair от Aster и Shadows Bookcase от Outline. Комбинацията на тези мебели  на  фона на изчистените стени и под стои невероятно – едновременно елегантно, леко и класически.

 

Меката, луксозна тъкан на бар стола Grange от Aster и елементите от мед внасят меко и сладко усещане за ретро лукс, който звучи модерно на фона на индустриалния бетон.

 

 

 

 

Специални издания