Ефирно арт пространство за семейство с деца

Романтична визия с нежна луксозна естетика в столична къща от висок клас  

 

Проект: ATG Design

Снимки: Минко Минев, Захари Мерджанов

 

Смели решения и модерен дизайн, съчетани умело с функционалност и високи технологии, откриваме в новия интериорен проект Bella Residence на ATG Design.  Триетажната къща за младо семейство е на обща площ  1000 кв. м. и се намира в престижен южен район на София, далеч от градския шум и в близост до Витоша.

 

„Това е един от любимите ми проекти, защото е много артистичен, много цветен, а самите клиенти са страхотни хора и комуникацията с тях бе изключително приятна“, споделя арх. Ивета Попова. „Отне ни близо 3 години – от началото на проекта до финалните му щрихи. Артистичните елементи създават един приказен свят, в който човек може да се потопи и релаксира. Две от нещата, на които много държим в нашите проекти, са осветлението – тук осветителните тела са интересни и различни – като истински бижута, и вратите – те създават изключителен уют и са прекрасен акцент“, разказва още арх. Попова.

 

Bella Residence разгръща романтична визия с нежна луксозна естетика. Големите прозорци и плъзгащите врати, които отварят дневната към двора, създават усещане за ефирно пространство. Красивите стъклени витрини в хола придават допълнителна лекота на интериора. Дневната зона кипи от динамика и светлина. Малките детайли създават уют и комфорт. Свежите пастелени тонове се комбинират приятно със земната палитра, а златистите елементи допринасят за елегантното усещане за лукс. Пъстрите тапети и осветителните тела  са арт решение, което одухотворява пространствата.

 

Комфортът е подсилен от избора на италиански топ брандове. Технологиите подкрепят елегантния дизайн и съвсем в крак с тенденциите всяка стая има разработени сценарии за управление на умния дом.

 

Bella Residence е и новият герой във видео поредицата на ATG Design – My Perfect Home, вижте видео тук: https://youtu.be/u_eZhcToKR8

 

Специални издания