Антракт 127

Театрален дух и висока бизнес класа в модерно co-working пространство в София

проект Move architects

 

Това модерно co-working пространство в София с площ от почти 2200 кв. м се намира в старата административна сграда на „Славянска беседа“ на ул. „Г. С. Раковски“ – една от емблематичните сгради на столицата с културно и социално значение, строена през 30-те години на миналия век с цел да помещава хотел, театър и едноименното читалище. Днес, вдъхновен от локацията на българския „Бродуей“, „Антракт 127“ посреща с театрален дух и висока бизнес класа.

 

Офисите са разположени на общо 6 етажа. На приземния посреща рецепцията на сградата и медийната зала. Първият офис етаж е co-working пространство. Следващите 3 етажа са затворен тип офиси с различна големина и възможност за настаняване от 2 до 8 човека. Всеки етаж има поне една заседателна зала и 2 телефонни кабини, заедно със зони за печат и релакс. Тук ще намерите и малка кухня с високи места за сядане, където да си направите освежаващо кафе. Последният етаж е подготвен да бъде възможно най-гъвкав – това може да бъде традиционното кафене, зона за релакс, презентационна зала или център за събития. Има и страхотна тераса с невероятна гледка.

 

Цялата дизайн концепция създава усещането, че сте част от театъра (съседната сграда е известният театър „Сълза и смях“). Всички избрани материали и цветове са селектирани внимателно с идеята пространството да звучи едновременно бляскаво и стилно. Подовата настилка е неутрална, но в същото време има уникален дизайн, дървените облицовки
придават уют, а златистите елементи допълват визията с усещане за лукса от началото на миналия век.

Запазеният дух на сградата в ключовите интериорни елементи, съчетани с модерни акценти и иновативни офис технологии, превръщат „Антракт 127“ в истински антракт – между миналото на града и бъдещето му на динамична бизнес столица.

 

Специални издания