Mix & Match с Marble&Cemento – серии за баня от KAI

Концепцията Mix & Match става все по-популярна в света на керамиката. Комбинирането на два или повече стила ще внесе разнообразие във всяко пространство. Опциите са безброй, а решенията зависят от вашето въображение и чувство за стил. Съчетанието на различни материали, модели, цветове, размери и дизайн ще превърне дома ви в едно приятно място. Сериите за баня Cemento & Marble, разработени специално, за да се съчетават помежду си, ще ви помогнат да откриете подходящата за вас комбинация.

 

 

Меки пастелни тонове върху циментов дизайн и матова повърхност са представени в серия Cemento в размер 24.4х74.4 R см. Тя се предлага в пет цвята – бяло, бежово, сиво, зелено и розово. Като допълнение към серията, 3D структурата – диамант ще добави дълбочина и стил към пространството. Декорите към Cemento са чудесен начин да поставите акцент в интериора. Cemento Triangles е с геометричен дизайн, който ще допринесе за създаването на динамично усещане. Cemento Chevron Mix има дизайн на „шеврон“, чрез който по елегантен начин може да разнообразите пространството. Флоралните декори – Flora, Magnolia и Mimosa ще внесат нежното усещане на цветята вкъщи и са чудесен начин да обособим зона в банята – зад мивката, душа или ваната. Към серията са включени и гранитогресни плочки (60х60 R cм.) в съответните цветове, които ще завършат помещението.

 

 

Серия Marble (24.4х74.4 R см) представя богатата графика на мрамора, чиито вени се преплитат по елегантен начин. Цветният мраморен дизайн е тенденция, която се налага в последно време. По тази причина серията се предлага в бордо, зелено и бежово, а почитателите на по-изчистения дизайн може да избират между два бели мрамора. Серията има матова повърхност за по-естествен ефект. Геометричният декор към нея ще добави усещане за динамичност в интериора. Той се предлага в два цвята – бордо и зелено. Гранитогресът към серията се предлага в същите цветове, в размер 60х60 R.

 

 

 

Сериите се комбинират успешно със сериите гранитогреси Terrazzo и Ornamento в размер 60×60 R cm. Съчетавайки дизайн на мрамор и бетон, колекцията Terrazzo осъвременява традиционния италиански дизайн с най-новите тенденции в интериора. Серията е с размери 60×60 R cm с матова повърхност и се предлага в четири цвята. Дизайнът позволява успешно да се комбинира с мраморен и циментов дизайн плочки.

 

 

Серия Ornamento е с геометричeн дизайн в нежни пастелни тонове. Размерът в 60х60 R cм, а повърхността – матова. Моделът е характерен за ръчно изработените циментови плочки, който несъмнено ще обогати интериора.

 

 

Мраморният и циментов дизайн на серии Marble и Cemento се обединяват в приятна комбинация от изискани, съвременни стилове. Чрез цветовете, декорите и структурите ще постигнем модерена визия, която създава настроение. С тях успешно могат да се комбинират и дървени планки, които ще допринесат за още повече уют вкъщи.

Може да разгледате сериите в сайта на KAI.

Специални издания