Студио Ди Ви Дизайн

 арх. Дарина Върбанова, основател на архитектурно студио Ди Ви Дизайн

 

Кога е създадено студиото и с какво се занимава?

Създадено е през 2004 година. Специализирано е в проектирането на съвременни, луксозни сгради и интериори за частни клиенти и предприемачи. Екипът, съставен от опитни архитекти, дизайнери и инженери, предоставя професионални архитектурни и дизайнерски услуги с отношение към детайла. Създаването на красив, удобен и вечен интериор е нашата страст.

 

Върху какви проекти работите?

Ние създаваме домове, които са съобразени със специфичните изисквания на всеки клиент, като се вземат предвид местоположението на имота, контекста на средата и личния вкус на обитателите. В състояние сме да работим по множество различни проекти – от архитектурното и инженерното проектиране на сградата, до обзавеждане в най- малкия детайл, през реставрация на сгради с историческо значение или мащабни жилищни проекти, изискващи цялостен интериорен дизайн. През всички тези години и с натрупания опит, ние в Ди Ви дизайн сме усъвършенствали нивото на нашите услуги, за да гарантираме, че предоставяме ефективна и задълбочена дизайнерска услуга.

 

Какъв е подходът ви към клиента, как протича процесът на работа?

Да бъдеш отворен и да слушаш другите е жизненоважно умение за един дизайнер и архитект. Ключът към успеха на всеки проект е да гарантираме, че интериорът е автентично отражение на изискванията и стремежите на нашите клиенти.

По време на предпроектните проучвания, ние отделяме време, за да научим как клиентът желае да използва имота, да опознаем неговия личен стил, начин на живот и стремежи. А по време на идейния проект, каним нашите клиенти да дадат възможно най-много обратна връзка, за да сме сигурни, че сме на правилен път.

 

Какво означава за вас добър интериор и добра архитектура?

Това са проектите, които идеално пасват на нуждите на нашите клиенти и устояват на теста на времето.

 

Как вашата работа допринася за подобряване на средата ни на обитаване?

Стремежът ни е да създаваме красиви функционални интериори и сгради, които да носят  усещане за лукс и уют.

 

София, ул. Славянска 5, ет. 6,  тел./факс +359 2 971 49 71, М: +359 888 128 333  www.dv-design.biz

 

Специални издания