Офис в сърцето на София

Динамично пространство с усещане за лукс

Проект Ди Ви Дизайн

 

Разположен в сърцето на София, този елегантен и функционален офис е на площ от 270 кв.м.

 

Екипът на архитектурно студио Ди Ви Дизайн има задачата да превърне пространството в уютно и луксозно място за разговори с клиентите, които да усетят духа на архитектурата и интериорите на студиото.

 

Офисът е проектиран като динамично пространство, с произведения на изкуството, декоративни елементи и детайли, внасящи усещане за лукс.

 

Той е изграден с най- ново поколение системи за управление на осветлението, отоплението, пожарната безопасност и охраната. Цветовете в интериора са пастелни и меки. Акценти от естествено дърво и мрамор създават впечатление за непреходен класически стил. Усещането е за спокойна работна обстановка, която  предразполага клиентите към приятни и ползотворни разговори.

 

Рецепцията, приемната зона и залата за клиенти посрещат посетителите с дървена фрезована ламперия от орех, създадена по индивидуален проект, и удобна мека мебел. Заседателната маса е по авторски проект на Ди Ви Дизайн с мраморно покритие, бронзови елементи и вградени в нея изводи за контрол на мултимедийната система.

 

Работните пространства са разделени със стъклени прегради на италианската фирма Frezza като така е запазен просторът и в същото време е постигнато зониране.

 

 

Специални издания