Овладяване на стихиите

Четвърто пространство от веригата Yoga Vibe отвори врати в София

 

Yoga Vibe San Stefano (четвъртото пространство от веригата след Yoga Vibe East, Yoga Vibe South, Yoga Vibe Center) е разположено на 600 квадратни метра и има 3 просторни зали, създаващи усещане за спокойствие и хармония, като всяка носи името на една от трите стихии – Огън, Земя и Вода.

 

Зад идеята и реализацията на проекта стоят Нели Насева и Атанасия Желева-Наси. Желанието им било да създадат пространство, в което посетителите да си подарят малко бягство от действителността, да забравят за миг натовареното ежедневие и да се освободят от стреса и тревожността. Както в останалите студия, така и тук, интериорът и атмосферата са различни и позволяват на всеки да намери най-подходящото за себе си място.

 

Философията на Yoga Vibe от самото начало е да създава модерни пространства от нов тип, в които се практикува целият спектър стилове и разновидности в йога, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. В различните центрове на Yoga Vibes практики водят около 100 квалифицирани инструктори. В тях се предлагат и обучителни програми, акредитирани от Yoga Alliance – най-голямата сертифицираща организация. Често се канят чуждестранни йога инструктори, за да може преподавателите и практикуващите у нас да се докоснат до различни философии и школи.

 

 

 

Специални издания