Минимализъм и чистота

Съвременен комфорт и елегантна изисканост в столичен апартамент за голямо семейство

Проект All in Studio

 

Откриваме това модерно и уютно пространство, създадено за семейство с три деца, в „София ленд резиденс”. Апартаментът е на 251 кв.м., с три спални, кабинет, три бани, кухня, трапезария, дневна и две лоджии.

 

Целта на проекта е минималистично, модерно и изискано пространство.

„Процесът на сътрудничество с клиента беше изключително вдъхновяващ, като успяхме да интегрираме техните уникални идеи в окончателния дизайн”, казват от All in Studio.

 

Основната концепция е вдъхновена от чистите линии и функционалната естетика, които са съчетани с изключителна прецизност. Всеки елемент създава чувство за лекота и отвореност.

Модерната естетика включва класически елементи, а иновативните материали и технологии са съчетани с топли природни цветове и текстури. Така е изградено хармонично пространство, което предлага съвременен уют, комфорт и елегантна изисканост.

Концепцията е фокусирана върху геометричните форми и линии. Те не само подчертават модерния стил, но и дефинират ясно всяко пространство, оптимизират зоните и внасят чувство за ред и структура.

 

Водещият цвят в интериора е бялото, което създава визуален комфорт и усещане за простор и лекота. То е символ на абсолютна чистота и свежест, изключителен фон за изявата на всяка линия и детайл, които изпъкват с изключителна яснота. Използвано правилно, бялото може да бъде уютно и нежно, да носи усещане за спокойствие и безопасност и да създава топлина, която предразполага да се чувстваш у дома си.

 

За материали са предпочетени неутрални цветове, стъкло и метал, които придават елегантност и модерно излъчване.

Умни системи за осветление и контрол подчертават съвременния характер на интериора.

 

Ядрото на дизайна в дневната е висящият остров, който е функционален и  визуален акцент. Със своята лекота и прецизна линия, той плава почти магично във въздуха и комбинира минимализъм и артистичен стил.

 

Антикварните мебели са допълнителен слой във визуалния сюжет на интериора. Всяка мебел е кураторски подбрана и позиционирана внимателно и така е постигнат уникален контраст със съвременните елементи. Тези мебели не само придават усещане за времева дълбочина, но и са красив акцент на минималистичния фон, създават точки на интерес и усещане за уют и индивидуалност.

 

Резултатът е дом, който е в емоционална връзка с обитателите и те се чувстват в него комфортно и вдъхновени.

 

 

Специални издания