Модерен, удобен, светъл

Място за изискан релакс в центъра на София

интериор и снимки Guested.bg

 

Модерен, удобен, светъл – така лаконично може да се опише този интериор в добре поддържана сграда от 30-те години в центъра на София.

 

Жилището било старо, последно ремонтирано преди десетилетия, и се наложило пълно преобразяване. Пространството обаче имало най-важното –изключително добро разпределение, в което не са правени промени. На 64 кв.м са разположени дневна с кухненски ъгъл, две спални и голяма баня. Всички стаи са с южно изложение и много светли.

 

Апартаментът е проектиран с идеята за краткосрочно отдаване под наем, но са осигурени всички удобства и за по-дълъг престой. Търсен е стил, подходящ за изискан релакс, който да се хареса на онези гости на града, които не търсят „бърза културна консумация“ и държат на удобствата и естетиката на модерния свят. Пространството е решено с интересна еклетична комбинация между класическо и модерно и със специално внимание към светлината.

 

Амбицията е престоят в апартамента да е преживяване само по себе си и да се превърне в една от забележителностите на града. Затова подходът е по-смел в някои детайли – ярките оранжеви цветове в дневната, шахматно наредените черно-бели подови плочки, изчистеният силует на кухнята с изцяло долни шкафове.

 

Специални издания