Модерен дизайн за гардероба: Как да създадете съвременно и функционално пространство

Когато ви предстои да направите промяна в интериора на спалнята, има няколко ключови елемента, на които трябва да обърнете внимание. Един от тях е гардеробът, без който помещението няма да бъде достатъчно удобно и функционално. Тази важна мебел служи за съхранение на дрехите и спалното бельо, затова е добре да отделите нужното внимание, когато избирате нов модел. В магазините ще откриете обзавеждане с практичен и оригинален дизайн, което ще ви позволи да организирате перфектно вещите, които съхранявате в спалнята.

 

Кои са най-актуалните видове гардероби?

 

Хората се оплакват от липсата на достатъчно място за съхранение в спалнята. Правилно избраният гардероб има решаваща роля за подредбата. Хубаво е, че онлайн съществуват много опции, които могат да удовлетворят изискванията ви.

 

Модерните и функционални гардероби от Aiko XXXL са точното решение за създаване на удобна и красива атмосфера. Актуалните модели в момента са:

 

-с плъзгащи врати и огледала – този вид гардеробни системи стават все по-желани от потребителите, защото изглеждат елегантно и са много практични. Плъзгащите врати спестяват от пространството в стаята и създават усещане за лукс. Наличието на огледало е удобство и необходимост. Ще имате възможност да се огледате, преди да излезете, а спалнята ще изглежда по-голяма;

 

-комбиниран – в дизайна на този модел са включени и няколко чекмеджета. Така ще има къде да подреждате по-тънките си дрехи и бельото. Подобни гардероби са предпочитани от хората, заради своята функционалност и вместимост;

 

-двукрилен с шарнирни врати и чекмеджета – модели, подходящи за по-малки пространства или за детската стая. Не заемат много място, но имат добро вътрешно разпределение и са удобни.

 

Преди да се спрете на конкретен модел, ви съветваме да измерите височината и ширината на свободното пространство, в което ще го поставите. Така ще сте сигурни, че инвестирате в правилната мебел.

 

Как да направите спалнята функционална и модерна?

 

Системите за съхранение на дрехи се изработват в различни цветове, видове врати и облицовки. Дизайнът на артикулите се определя най-вече от материала, от който са изработени. Съобразете се с вида на леглото и нощните шкафчета. Единият вариант е те да бъдат в близки и допълващи се нюанси, за да изглежда помещението стилно.

 

Бихте могли и да разчупите атмосферата, като създадете фокусна точка чрез модел в открояващ се цвят. Много подходящи са тъмносините и сивите модели, които чудесно ще изпъкнат в интериор с преобладаващо светли тоналности. Ако обичате класическия дизайн, се насочете към гардероби в нюанси на дървесината. Те ще направят спалнята уютна и комфортна.

 

Специални издания