Кой се страхува от черното?

Приятното усещане от това да прекалиш красиво

 

Проект: All in Studio

Текст: Теодора Николова за All in Studio

Снимки: Минко Минев

 

Добрият вкус за лукса остава непроменена ценност и в моменти на кризи като днешната. Този проект е именно за хората, които притежават този вкус. И могат да бъдат дръзки със стил.

 

„Dare to be bold“ е кредото на All in Studio, на което остават верни и в този интериор. Проектът провокира с всеки детайл и се  изплъзва елегантно от рамката „минимализъм“.

 

Кой се страхува от черното – е въпрос, на който знаете отговора, защото сте наясно с всички предимства на черното и с благородството, с което влиза в определени комбинации. Виждате го и тук. Спомнете си Армани. Това, което прави той, няма много общо с доброто обличане в конвенционалния смисъл, а с вечната елегантност и силата й да подчертава човешки характери. Подобна е и целта тук – търсен е не просто  добър интериор, а ексклузивно вдъхновение за добър живот и  превръщане на трендовете във вечни теми.

 

All in Studio остават верни на чистите линии и дългите перспективи – опитните играчи знаят колко са ценни те в живота, а хората с вкус и отношение към дизайна – колко са естетски, когато става дума за интериор. Изненадващата геометрия на места засища потребността за динамичност и премерена доза екстравагантност.

 

High-end комбинацията от камък, месинг и дърво, черно, бяло и златисто сдържано внушава класа. Щедрите меки обеми на софата, креслото, трапезарните столове и леглото балансират атмосферата с чувственост и будоарна интимност. Кадифените текстури и цветове на тапицериите – съчетани с присъщ за haute couture артистизъм – контрастират на хладните полирани повърхности и обогатяват емоционалния спектър на интериора. Килимът Fool’s Paradise и лампите Perch Light на Moooi обогатяват пространството с поетичността на модерните романтици.

 

Това е интериор за смелите и самоуверените с интелигентно разбиране за лукса, сценография за тези, които сами пишат сценария и на ежедневните и на специалните моменти, ексклузивност за тези, които ценят дизайна „по мярка“, комфорта и приятното усещане от това понякога да прекалиш красиво.

 

 

Специални издания