Добри новини за цялостното обзавеждане на банята

 

Всичко е възможно с баня от CERSANIT

 

Чисто нов поглед към банята, който обединява с характерен почерк продуктите от керамика, дизайнерското изпълнение на елегантните мебели и функционалността на аксесоарите, които спестяват време и енергия, като се грижат за комфорта на хората и опазват околната среда.

 

Това е модерният подход, постигнат от полската компания за цялостно обзавеждане на банята CERSANIT – водещ европейски производител, който от няколко години предлага своите продукти и в България.

 

CERSANIT е модерна баня за модерни хора

 

Чистите форми и деликатните цветове в банята от CERSANIT помагат да забравите за света отвън. Поне за кратко да останете насаме със себе си в интимната атмосфера на вашата баня. Приятното усещане от допира на струята под душа отмива напрежението от деня, освежава и възстановява баланса.

 

Новите колекции обзавеждане за баня – Inverto, Crea, City, Virgo, Moduo и Mille, продължават да надграждат естетическите и функционалните решения, към които CERSANIT се стреми, за да подобри живота на хората. С тях банята от CERSANIT сияе от светлината, която се отразява във всеки детайл и променя осезаемо общото възприятие за визуален простор и удобство. Ако погледнете на това жизнено пространство под друг ъгъл, ще забележите, че то ви позволява да комбинирате с лекота, напълно свободно и по ваш вкус, всичко необходимо за обзавеждането на баня – плочките, керамиката, мебелите и смесителите.

 

 

Смесителите за баня – новото попълнение в гамата продукти на CERSANIT

 

Отскоро може да купите смесителите на марката, които се отличават с изчистен дизайн и технологични новости. Ще се изненадате от възможностите на различните системи от колекциите Inverto, Crea, Luvio, City, Moduo, Mille, Cromo, Brasco, Suaro, Cersania.

 

 

Easy Clean, Safe Touch, Water Save, Cersanit Thermo Block

 

При Easy Clean аерирането на водата с вкарване на въздух в струята допринася за комфорта на тялото, а силиконовото покритие на аератора и душ питата улеснява поддържането на чистотата в банята.

 

Safe Touch технологията предотвратява нагряването на смесителя до температура, която е неприятна, а понякога и опасна при допир с кожата, особено при по-малки деца.

 

Water Save системата аерира струята в смесителя, което визуално увеличава нейния обем, но намалява чувствително консумацията на вода. Възможностите за нововъведения и технологични решения не се ограничават само с предимствата на тези три системи.

 

 

Може да бъдете напълно спокойни в банята с Cersanit Thermo Block, който има вграден механизъм за контрол на температурата на водата. Така ще избегнете контакта с твърде горещата водна струя, като в същото време ще понижите разхода на топла вода.

 

Невероятно е, че имате такъв богат избор, сведен до една марка, която развива по толкова изразителен начин цялостното си отношение към хората и към живота.

 

Баня, която не прилича на никоя друга

 

Подреждането на отделните елементи в хармонична интериорна концепция никога не е било толкова лесно, удобно и вдъхновяващо. Сега разполагате с абсолютно всичко необходимо, за да претворите своето хрумване в естетическо виждане с фин, артистичен нюанс, който придава неповторимо излъчване на вашата баня.

 

 

Може да имате всичко в едно от CERSANIT – санитарни керамични изделия, керамични плочки,
душ кабини и душ колони, акрилни вани и душ корита, мебели и разнообразие от стенни, свободностоящи и вградени смесители, които пресъздават в завършен вид актуалните тенденции и последните технологии.

 

CERSANIT постоянно разширява пазарното си присъствие в Източна Европа – Русия и Украйна, както и в страните от Европейския съюз, сред които България, Румъния, Швеция, Дания, Германия, Франция, Чехия, Словакия, Унгария и други.

 

Потърсете CERSANIT тук: Виктория Керамик, Сико, Джия, Леостил, Практикер, Практис, Баухаус, Мастърхаус, Бриколаж, Алати и др.

 

https://www.facebook.com/CersanitBulgaria/
https://www.cersanit.com/

 

Специални издания