Дискретен лукс

Дерматологична клиника с минималистичен дизайн и стилни акценти  

 

Интериор: Loft Studio

 

Откриваме тази дерматологична клиника в центъра на София в търговската част на San Stefano Plaza и сме впечатлени от елегантния финес, с който е изградено пространството. С добро планиране са оформени всички необходими зони, като е създадено усещане за простор – клиниката е с площ 250 кв.м., на които са разположени фоайе, 4 кабинета за процедури и зала за срещи на екипа.

 

Заложено е на семпли пространства, изчистени линии, функционалност и естествени материали. Светлите стени в телесни тонове и мебелите в същата гама са съчетани с акцентни златни детайли. „Търсехме усещане за спокойствие, чистота и умерен лукс,  минималистична, но същевременно стилна атмосфера. Интериорът на Dermal Laser Center е хармония на меки и привлекателни тонове, която носи спокойствие и комфорт“, споделя арх. Мария-Йоана Манова от Loft Studio.

 

Забележителен елемент са дизайнерските лампи над рецепцията на италианския бранд Gervasoni. Самата рецепция е решена нетрадиционно с дизайнерската маса Pillar, изработена от масивно дърво.

 

Минималистичен, стилен и хармоничен, интериорът създава очакване за услуга от висок клас.

 

Специални издания