Германско качество за кухнята от GROHE

 

Мивките GROHE са проектирани така, че да подхождат на всеки тип кухненски интериор и се отличават с  модерен и  иновативен дизайн. Потребителите имат възможност да избират между елегантни, издръжливи модели от неръждаема стомана или изключително здрав композит, наличен в два красиви цвята. Сериите предлагат компактни модели с интегрирани изпразнители, големи двойни мивки, ако се нуждаете от повече пространство и елегантни мивки за вграждане, които да се скрият под кухненския плот. Всяка мивка идва с два пробити отвора за смесител, за да имате свободата да изберете дали да позиционирате плота за отцеждане отляво или отдясно. А монтажът е бърз и лесен, благодарение на системата GROHE QickFix, за да можете да се радвате на новата си мивка възможно най-скоро.

 

 

За вашия комфорт се грижат специални функции като автоматичен изпразнител, благодарение на който вече няма да се налага да потапяте ръцете си в мръсната вода. А технологията GROHE Whisper гарантира, че това ще бъде най-тихата мивка, която сте имали до сега – при композитните мивки самият материал намалява шума от течащата вода, а при мивките от неръждаема стомана GROHE този ефект се постига с помощта на вградена изолация. С кухненските мивки GROHE ще усещате разликата всеки път, когато вършите кухненските задачи.

 

 

Всяка мивка от продуктовото портфолио на марката е с доказано немско качество. Стоманата, от която са направени мивките GROHE е с качество над индустриалните стандарти и с дебелина от 0.6 до 1 mm. А патентованият полиращ процес на марката прави повърхността изключително гладка и лесна за почистване.

 

Композитните мивки са направени от 76% кварц, смесен с акрилна смола, осигурявайки невероятна издръжливост. Дебелината на материала е поне 7mm, а цветът може да бъде гранитно черно и гранитно сиво.  Гладката и твърда повърхност е устойчива на драскотини, вдлъбнатини, петна, пукнатини и нагряване до 280° C.  Хигиенични и лесни за почистване, композитните мивки ви позволяват да приготвяте продукти за любимото си ястие директно на плота на мивката, тъй като материалът е напълно безопасен за храната.

Сериите кухненски мивки GROHE предлагат модели с 1, 1.5 или 2 купи, с или без вграден сифон, кръгли или квадратни, големи или компактни мивки и различни видове монтаж, за да сте сигурни, че ще откриете идеалното решение за своята кухня.

 

 

 

 

 

Специални издания