Бойлерите Елдом Еврика – дълъг живот и икономичност

 

Удължена гаранция + национална промоция

Започваме с една новина – бойлерите от серията Еврика на Елдом сега се предлагат с удължен гаранционен период! До 30 юни всеки, закупил бойлер Еврика, може да се възползва от цели 6 години гаранция, предоставена от самия производител ЕЛДОМ – лидер в производството на бойлери и домакински уреди на българския пазар.

Но това не е всичко. В момента ЕЛДОМ провежда национална промоция за бойлерите Еврика и всеки клиент има възможност да участва в игра за награда. С покупката на бойлер Еврика, можете да се включите в играта и да спечелите стенен конвектор Galant.  Не забравяте, ако купите бойлер Еврика до 30 юни, да регистрирате касовата бележка на www.eldominvest.com/eureka6. Това е възможност да се запознаете с още едно качествено и функционално устройство от ЕЛДОМ.

 

Но защо да изберете точно бойлер Еврика?

Защитен нагревател и за твърда, и за мека вода

Твърдата вода или тази с високо съдържание на варовик, предполага отделяне на голямо количество котлен камък върху нагревателя, което неизменно влошава работата на самия бойлер. Меката вода, от своя страна, има агресивно киселинно действие, заради което катодната защита на бойлера не може ефективно да защити обема на водосъдържателя от електрохимичната корозия, която се отразява върху самия нагревател. Всички тези проблеми са сведени до минимум при бойлерите Еврика със сух нагревател. Защо? Защото сухите тръбни нагреватели са така конструирани, че не са в директен контакт с водата, а са поставени в специално проектирана метална тръбна епруветка. Така се осъществява директен топлообмен, без значителни топлинни загуби.

 

Икономия на енергия

Икономията на енергия днес е сред водещите критерии при избора на домакински уреди. Вече споменахме, че при бойлерите Еврика водата се затопля през специална епруветка – емайлирана тръба, в която е  поставен нагревателят. Заради оптимално подбраната мощност на всеки от  нагревателите върху металната обвивка се минимизира образуването на варовити отлагания, които сами по себе си са изключително лош топлопроводник.

 

По-дълъг живот

Какво означава бойлерът да е с по-дълъг живот? Отново стигаме до нагревателя и неговия контакт със самата вода. А именно от това зависи и продължителността на правилното му функциониране. Сухите тръбни и керамични нагреватели са с енергийни характеристики и ефективност на нагряване, сходни с тези на стандартните потопени тръбни нагреватели. Тъй като не влизат в пряк досег с водата и са с ниско температурно натоварване, техният живот е значително по-дълъг.

 

Лесен ремонт

И накрая, бойлерите Еврика са лесни за ремонт. При необходимост от подмяна на нагревателя, няма нужда от източване на водата, което улеснява работата на техниците и оптимизира разходите за ремонт.

Повече на www.eldominvest.com

 

Прочетете още информация за твърдостта на водата в България по региони и за коя твърдост е подходящ този модел на Елдом:

https://www.facebook.com/eldom.bulgaria/posts/pfbid02TZzqqvXbiCL1inMfHJCUxCvXV3tTPtDESs8zBwSE7SspaDQEMRjSBZTwsxFX2jisl

 

Повече информация за предимствата на Елдом и за промоцията ще откриете тук:
https://www.facebook.com/eldom.bulgaria/posts/pfbid02SwjtkdxRVLi2SaudV2j2D32jydXPAHgSPMp5ihdmaxMExZrjeViVpNhepPXUwZHml

 

Специални издания