Антре в кухнята или пералня в антрето – с Nolte може да изглежда добре

Германският производител на кухни Nolte представя новите елементи в модулните си системи, които позволяват да се обзавеждат сервизни помещения и антрета.

Разработките и допълненията са свързани с нуждите, които възникват в съвременните жилища с много отворени пространства и смесени функционални зони. Често се налага да се търси място за пералните във входните антрета, а входната врата да е разположена непосредствено до кухненската зона и дневния тракт. Това налага да се разработят елементи за съхранение на обувки и дрехи и те да кореспондират като материали и финиши с кухненското обзавеждане. Затова Nolte разработва модули, които могат да бъдат изпълнени във всеки от финишите на кухните /над 120 различни материали, цветове/. Те позволяват оформянето на малки антрета с място за сядане и функционални обеми за съхранение.

Модулите за перални помещения също се предлагат във всеки един модел на кухненските системи. С тях могат да се обзавеждат отделни сервизни помещения, но и да се използват, когато трябва да сложим пералнята в коридора или в помещения с повече функции. Те позволяват перални и сушилни да са повдигнати от пода и да са на по-удобна височина за работа. Челата на контейнерите са разработени със специални форми – без да отваряш, може да сортираш прането предварително в отделни кошове и да имаш удобна поставка за коша за дрехи, докато вадиш прането. Nolte винаги успешно съчетава удобството и добрия дизайн.

У нас системите се предлагат от INTRO design studio

Специални издания