АИДБ с участие на Българска строителна седмица

За поредна година Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) участва със свой щанд на Българската строителна седмица. Щандът на АИДБ за 2015-та година е по концепция на Volée Design Studio, изпълнен от фирма Артистико ЕООД и със съдействието на Борса за матраци ВИТ, Валес Стил, ВМ трейдинг, Домко и Арт Метал Дизайн. Чрез този успешно реализиран проект АИДБ демонстрира за пореден път положителния резултат от намесата на специалист – интериорен дизайнер и призовава фирмите, които участват на изложения да работят задължително със специалисти при проектирането и изграждането на щандовете си.  

От 25-ти до 28-ми март в Интер Експо Център всеки посетител ще може да научи повече за планираните събития: Български дизайнерски център, годишна дизайнерска конференция, майсторски клас на утвърдения интериорен дизайнер Елиа Недков, лекции на практикуващи дизайнери в университетите, онлайн магазин за авторски продукти, както и за двете най-мащабни до момента проекта на Асоциацията – Design Academy и конкурс за интериор „Антре“.
 
В периода 06-12 юли 2015-та АИДБ, съвместно с община Велико Търново, организира едноседмично събитие за създаване на контакти между дизайнери, архитекти, вносители и производители на продукти за интериора, студенти и крайни клиенти. В Design Academy ще се представят най-новите тенденции в материалите, продуктите и интериорния дизайн. 
 
Конкурсът „Антре" отличава най-добрите постижения в частния и обществен интериор за съответната годината. Кандидатурите се оценяват от авторитетно и независимо международно жури, а наградите ще се връчат на церемония през месец март 2016 г.
 
Мисията на Асоциация на интериорните дизайнери в България е да се съберат на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и чужбина и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат нужда от знанията и уменията им – частни лица или бизнес клиенти.
 
Постигането на тази перспективна, но и дългосрочна цел, се случва чрез интернет портала на Асоциацията, където всеки член менажира собствен профил, както и чрез общи участия на изложения в страната и чужбина, общо кандидатиране за държавно субсидиране и частно финансиране на проекти, изграждане на връзки с подобни организации на Балканите, в Европа и по света. Като съпътстваща дейност се организират студентски стажове по договорка с ВУЗ-ове или независимо от тях, с което се подсигурява така важният досег с практиката на теоретично подготвяните специалисти.
 
Асоциацията е учредена през април 2011 г. в София, България. През последните години се работи усилено и дори се стартира инициатива за развиване на дейности и създаване на контакти извън България. Днес Асоциацията може да се похвали със 122-ма членове – професионални дизайнери и архитекти, студенти и фирми, тясно свързани с работата на интериорния дизайнер.
 
По време на изложението всеки посетител ще може и да заяви членство в АИДБ или да се запише за участие в предстоящите събития.
 
Изложение: Българска строителна седмица
Зала: 2 / Щанд: С8

Адрес на АИДБ: 

София, ул. „Симеон Радев“ № 53

Специални издания