AEG стартира конкурс за дизайн на кухня

 
„Изострете сетивата си“ (Sharpen your Senses) е темата на конкурса на AEG, отворен за архитекти и интериорни дизайнери, които са интегрирали или планират да интегрират уреди AEG в проектите си за кухни, до края на годината. Конкурсът е разделен на две категории – едната е за вече съществуващи  кухни, а другата е предназначена за нови проекти с минимум четири уреда AEG. Печелившият дизайн ще получи всички уреди, включени в проекта. Също така ще спечели пътуване до Копенхаген за двама, с вечеря в ресторант Kadeau (с две звезди „Мишлен”), както и две нощувки в хотел Babette Guldsmeden. В допълнение, победителят ще участва в кулинарната академия на AEG, която ще включва уъркшоп и готварски сесии с местен шеф-готвач.Дизайнерите от България ще имат допълнителна възможност да спечелят награда за своя проект или реализирана кухня с уреди AEG.
 
 
Интериорните дизайнери, които искат да проектират нова кухня, ще могат да включат най-новите продукти на AEG като паровата фурна SteamPro с три режима на готвене – с нагряване, само на пара (100% пара) или комбинация от двете. В комбинирания режим фурната автоматично ще изчисли точния баланс между нагряване и пара. Дали гриловате месо, печете хляб, приготвяте деликатни десерти или готвите су вид (sous vide), вие ще бъдете уверени през цялото време, защото умната фурна предлага 220 рецепти – просто изберете желаното ястие от менюто и натиснете старт. 
Други интересни продукти са индукционните плотове на AEG, които  безпроблемно се вписват във всеки кухненски дизайн, както и оригиналната, отличена с награди, съдомиялна AEG ComfortLift, която предлага ергономично решение  за разтоварване на съдовете, а функцията AirDry гарантира отлично и икономично изсушаване.
 

Прочетете повече за конкурса и се регистрирайте за участие на: https://kitchendesign.aeg.com/ 

 

Специални издания