Покажете своята работа пред света с A’Design Award

Престижните  A’Design Award 2021 приемат номинации до 30 март, 2021 година.

 

Независимо дали сте интериорен или продуктов дизайнер, архитект, ландшафтен дизайнер или друг професионалист от областта, A ’Design Award ви предлага възможността да представите работата си пред широката световна публика. Този влиятелен дизайнерски приз отличава автори от цял свят и е източник на вдъхновение за дизайнери, художници, архитекти, комерсиални марки и агенции. Входът и номинацията са отворени за всички.

A ’Design Award  са с над 100 категории за награди, сред които архитектура, строителство и структурен дизайн; вътрешно пространство и изложбен дизайн; строителни материали, строителни компоненти, конструкции и системи; ландшафтно планиране и градински дизайн; градоустройство и инженеринг, строителство и проектиране на инфраструктура, индустриален дизайн, продуктов дизайн…

Кандидатурите в конкурса са рецензирани и анонимно оценявани от влиятелно жури от опитни експерти, представители на пресата и утвърдени професионалисти. За да гарантира справедливи решения, A ’Design използва процес на партньорска проверка с анонимно гласуване и оценка на заявките.

След спечелването на A ’Design Award & Competition, победителите получават международно признание и множество предимства. A ’Design Prize популяризира  добрия дизайн в световен мащаб. Наградата включва връзки с обществеността и рекламни услуги, сертификат, годишник и, разбира се, логото на победителя, което лауреатите могат да използват, за да добавят стойност към своите наградени продукти, проекти и услуги.

Не пропускайте възможността да станете част от тази вълнуваща награда!

За повече информация посетете уебсайта на A’Design Award.

Можете да се регистрирате тук: https://competition.adesignaward.com/registration.php.

Списание Наш дом беше поканено от организаторите на наградите да бъде медиен партньор.

 

Вижте част от миналогодишните победители:

 

Highpark Suites Interior Common Areas by Mil Yung Mak

 

Zen Mood House by Francisco Eduardo Sa and Felipe Savassi

 

H2O House by Niroop Kumar Reddy Nallari

 

Nest Commercial Interior by Neogenesis+Studi0261 Design studio

 

Infinity Armchair by Natalia Komarova

Специални издания