Samsung България стартира продажбите на интелигентния хладилник Family Hub

Family Hub е платформа за управление на дома от кухнята или от дистанция с цел още повече ефективност и здравословен начин на живот

Family Hub вече е на пазара в България. Новият интелигентен хладилник на Samsung променя представите за домакински уред. Family Hub се превръща в ключ към платформа от възможности за управление на дома – от кухнята по време на готвене или от магазина при пазаруване. Family Hub не просто съхранява хранителните продукти свежи, той е идеалният помощник, който е на линия – при обичайните домакински задачи, в грижата за семейството и в забавленията. Със Samsung Family Hub потребителите могат да следят без да отварят врата или от дистанция наличността в хладилника, да получават вдъхновение за нови рецепти и да синхронизират списъка си с покупки и режимите на печката, да получават информация за времето например, както и актуални новини, да  отговарят на позвънявания на телефона, както и да оставят бележки на близките си, да слушат музика или да се наслаждават на любими снимки. И всичко това идва с иновативен дизайн, който пасва на всеки интериор. Family Hub е снабден с голям мултифункционален екран и възможност за свързаност чрез Smart Things и AI функционалности.

 

Виж какво има в хладилника

С функцията View Inside може да видиш какво има в хладилника по всяко време и отвсякъде през смартфона си или на екрана на вратата на Family Hub. View Inside използва инсталираната вътре в хладилника ултраширока камера, за да покаже с какви продукти разполагаш. Функцията автоматично маркира датите на изтичане на срока на годност на храните и ти позволява да създаваш списъци за пазаруване, бележки или напомняния.

 

Седмичен план за хранене

С Meal Planner можеш да приготвиш лесно любимите си ястия. С помощтта на изкуствения интелект и хранителни профили, приложението Smart Recipes анализира твоите нужди, за да ти предостави вкусни рецепти за ястия с прости инструкции как да ги сготвиш. Изготвеният от Family Hub седмичен план за хранене включва ястия, които харесваш и можеш да направиш с продуктите, които имаш в хладилника. В допълнение, можеш лесно да откриеш нови рецепти, като използваш различни опции за търсене или просто като попиташ Bixby и запазиш онези, които ти станат любими. Изкуственият интелект идва с функцията Food AI, която предлага рецепти според хранителния профил.

 

Списък с покупки

Пазарувай по-ефективно и не изхвърляй храна. Планирай какво ще готвиш и купувай само продукти, от които имаш нужда, с помощта на приложението Shopping List. Просто добави всички продукти или съставки, които са ти необходими, в твоя списък с докосване или гласова команда. Ако си синхронизирал списъка с телефона си, можеш също така да го прегледаш набързо, след като прекрачиш прага на супермаркета.

 

Синхронизация с готварската печка

Family Hub предлага оптималните интелигентни настройки за фурната. Можеш да спестиш време и усилия, когато готвиш. С помощта на функцията Recipe to Oven Family Hub може да препоръчва рецепти за смарт фурни и да следи процеса на готвене. В менюто Smart Recipe избери рецепта и натисни бутона Send to Oven, за да ти бъдат предложени най-подходящите настройки за приготвянето й.

 

Музика и забавления по всяко време с TuneIn и Spotify

Направи готвенето по-приятно и забавлявай гостите си. Наслади се на любимите си плейлисти и изпълнители в Spotify. Или се забавлявай, като стриймваш радио, новини или подкасти през TuneIn.

 

Огледален образ на екрана на телефона или телевизора

С функцията SmartView можеш да гледаш телевизия или екрана на телефона си, докато готвиш. По този начин преглеждаш и управляваш множеството приложения, налични на твоя Galaxy смартфон

 

Лесен достъп до уебсайтове и онлайн услуги

Family Hub ти предоставя достъп до любимите ти уеб услуги без компютър или мобилно устройство. С помощта на вградения интернет браузър можеш да преглеждаш онлайн съдържание, като новини, социални медии и много други. Можеш също така да създаваш преки пътища на началния екран или да запазваш линкове към популярни уебсайтове, така че да имаш бърз достъп до тях, когато пожелаеш.

 

Управлявай по-интелигентно дома си със SmartThings

SmartThings е ключът към един по-интелигентен дом. С гласа си или с докосване на дисплея, можеш лесно да управляваш смарт устройства – да ги включваш и изключваш, да регулираш настройките, да координираш дейностите и да ограничаваш потреблението на енергия. Със SmartThings камерите можеш да проверяваш какво се случва във всяка стая. Приложението SmartThings Cam се свързва с всички съвместими видеокамери с активиран Wi-Fi, така че да можеш да разглеждаш различните зони от дома на началния екран. А ако имаш инсталирана 360-градусова камера, можеш също така да настроиш ъгъла на камерата така, че да обходиш с поглед цялата стая.

 

Bixby

Гласовият асистент Bixby, интегриран в смартфоните Samsung Galaxy, може да улесни живота ти. Просто му кажи какво искаш да направиш и той ще го направи вместо теб – от настройка на аларми до препоръчване на рецепти. Той дори се адаптира към твоите нужди, като изучава твоите навици и предпочитания, така че да ти бъде все по-полезен с времето. А всички потребители на Samsung Galaxy могат да споделят снимки от облак с приятели, семейство или други, едниственото, което е необходимо е да имаш Samsung Account.

 

Повече информация за Family Hub можете да намерите на: https://www.samsung.com/bg/refrigerators/side-by-side/rs8000nc-side-by-side-refrigerator-with-family-hub-614l-black-rs6ha8891b1-ef/

 

Специални издания