Климатикът, който се променя с теб!

Оставете вашият стил да ви води и се доверете на японското качество на Toshiba Haori – климатикът, който осигурява уют и комфорт.

Можете да избирате между шест оригинални тъкани, в актуални цветове, които ще паснат идеално на вашия интериор. Има опция да изработите сами калъф за своя климатик с текстил, който подхожда перфектно на съчетанието от мебели в дома ви.

Иновации, ефективност, висока надеждност, икономия на енергия, грижа за околната среда – тези ценности са в основата на всичко, което предлага Toshiba Haori.

Повече от 50 години Toshiba предоставя на своите клиенти гарантираната прецизност и опита на безупречното японско качество, а днес е време да ви впечатли и със своя неустоим дизайн, точно по ваш вкус!

TOSHIBA HAORI се предлага в разнообразни цветове за всеки стил на интериора. Изтънчена естетика и най-добрите японски технологии в едно. Новият климатик има текстилен панел в най-различни цветове, за да се съчетае перфектно с останалите декоративни елементи на вашето пространство.

Всичко е толкова лесно с климатици HAORI – лесен за смяна текстил, просто отлепете и залепете отново, лесен за поддръжка – сложете в пералнята и готово, винаги като нов, винаги перфектен за вашия интериор.

HAORI идва в два стандартни цвята на текстила – Dark Grey и Light Grey, а когато ви омръзнат можете да ги смените! Вземете шаблона и начертайте своите мечти!

 

 

 

ИНОВАТИВНАТА ЗА TOSHIBA ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Иновативната технология на роторните компресори на Toshiba съчетава образцова производителност с изключителна надеждност. Намалявайки вибрациите и осигурявайки постоянна температура, тя повишава ефективността, като същевременно елиминира риска от случаен шум.

Инверторната технология на Toshiba позволява на HAORI да регулира отоплителната и охладителната мощност по всяко време, като регулира скоростта на компресора според нуждите.

 

TOSHIBA АБСОЛЮТНОТО КАЧЕСТВО НА ВЪТРЕШНИЯ ВЪЗДУХ

  • TOSHIBA ULTRA PURE ФИЛТЪР – улавя до 94% от PM 2,5
  • ПЛАЗМЕН ЙОНИЗАТОР НА TOSHIBA – улавя и неутрализира замърсените частици
  • TOSHIBA MAGIC COIL – Magic Coil топлообменник, който винаги е чист като нов

 

 

 

РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ КОМФОРТ

Интуитивните функции на дистанционното управление включват: режими “Power Select” и “ECO” за намаляване разходите на електроенергия, Hi-Power за бързо охлаждане или отопление.

 

WI-FI АКТИВИРАН

Можете да работите с HAORI отвсякъде и по всяко време, като използвате Wi-Fi на вашето жилище – за комфорт и икономия на енергия.

 

НАПРАВЕТЕ СВОЯ КЛИМАТИК УМЕН

Подобрете комфорта си чрез вашия телефон или таблет. Осигурете си енергиен мониторинг и работа със смарт високоговорители с гласови команди, съвместими с Google Home Assistant & Amazon Alexa.

С новото приложение Toshiba Home AC Control имате пълен контрол над нивото на комфорт, което желаете. 5 членове на вашето семейство имат възможност да контролират работата на до 10 климатика от своя таблет или смартфон по прост и бърз начин.

 

 

 

www.toshiba-aircon.bg

 

 

Специални издания