Изявени фирми получиха отличието „Препоръчано от Наш дом”

Най-старото интериорно списание в България връчи отличията „Препоръчано от Наш дом” с церемония на 30 юни в SBar в София.

Дълги години „Наш дом” награждава най-добрите проекти на архитекти и дизайнери. Но за развитието на сектора огромен принос наред с творците имат и всички онези фирми, производители и търговци, които влагат много усилия, енергия, креативност и мисъл в своята работа.

Затова инициативата „Препоръчано от Наш дом“ поставя начало на дългогодишна програма, която цели да поощрява най-силните и най-ярките фирми на българския пазар. Отличието е с мисията да фокусира публичното внимание върху лоялни, качествени и иновативни фирми и услуги. То е гаранция и препоръка, зад която стои 50-годишният опит на изданието и неговият екип.
 

 
Призът „Препоръчано от Наш дом“ получиха 10 фирми в различни категории, свързани с дизайна, обзавеждането и строителството. Всички те са компании с утвърден имидж, доказали в годините своята класа:
 
Бронлайт – категория „Интериор на шоурум”
Валинор – „Зелени продукти“
Volturno – „Най-добра услуга“
Gorenje – категория „Функционалност и дизайн”
Bosch – „Иновативни продукти“  
Bulgres – „Най-добро съотношение цена – качество“
Kare – „Оригинален стил и ярка идентичност“
Артекс инженеринг – „Хармонична жилищна среда“
Оргахим – „Устойчив растеж“
Ideal Standard – Награда за цялостен принос в областта на интериора, обзавеждането и дизайна
Stihl – Специална награда на Наш дом за дългогодишно партньорство
 

 
Новата инициатива е първото от поредицата специални събития, посветени на 50-годишнината на изданието, коeто идната година ще навърши половин век. В тази амбициозна програма партньори на „Наш дом” са онлайн платформата Dibla.com, Асоциацията на интериорните дизайнери в България, Съюз „Произведено в България”, Комисията за защита на потребителите.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Специални издания