85 години „Идеал Стандарт – Видима“

„Идеал Стандарт – Видима“ е от малкото компании в България, които могат да се похвалят с толкова дълга история в българската индустрия. Това е историята на предприятие,  предопределило икономическото развитие на цял регион, а продуктите, които произвежда, присъстват в почти всеки български дом.

„Идеал Стандарт – Видима“  е компания, устойчива във времето, коректна като работодател и партньор на бизнеса, социално ангажирана към своите служители и обществеността, в процес на непрекъснати технологични обновления с цел адекватно да отговаря на нуждите на световните пазари.
2019 година е знакова за „Идеал Стандарт – Видима“. Навършват се 85-години от създаването на завода за производство на санитарна арматура. Годишнината на компанията ще протече под надслов „Създаваме заедно“, като са планирани различни инициативи за децата, за хората, за града. Отбелязването на годишнината ще съвпадне и с представянето на модернизирания завод за санитарна арматура.
Тези 85 години непрекъснато развитие и създаване на нови структури към българската компания я превръщат в ключова за Идеал Стандарт Интернешънъл. Днес „Идеал Стандарт – Видима“ има два завода за санитарна арматура, завод за санитарна керамика, дистрибуционен център, търговска организация „Източна Европа” и Европейските структури – Център за IT компетенции и Център за финансово обслужване. В „Идеал Стандарт – Видима“ работят близо 3300 души.
В България компанията продава своите продукти под търговските марки „Ideal Standard”  и „Vidima”.
 
 
 
 
 
 
 

Специални издания