19-то издание на изложението Техномебел

 

От 18 до 21 април Техномебел ще представи перспективи и реалности за мебелното производство и дървообработването

 

Посветено на материалите, машините и оборудването за дървообработване и мебелно производство, изложението Техномебел отново събира в София професионалисти от България и чужбина. Те ще представят на българските и чуждестранните посетители дървообработващи машини и оборудване, бояджийска техника, машини и материали за производство и тапициране на мебели, мебелен обков, механизми и детайли, инструменти, консумативи и много други.

„Изложението Техномебел, за което това ще бъде 19-о издание, се утвърди като важно събитие и B2b платформа за сектора в България и на Балканския полуостров“, коментират организаторите. Доказателство за това е интересът към участие на фирми от Гърция, Полша, Турция и други Балкански и държави от региона на Югоизточна Европа. На последното си издание изложението бе посетено от български и чуждестранни представители на сектора, сред които собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия по програмата Hosted buyers.

Сред основните предимства, изтъкнати от присъстващи на последното издание, е че Техномебел създава условия компаниите от Балканите, Източна Европа и Близкия Изток да излязат на западния пазар, да изградят бизнес-партньорства и да развият дистрибуторските си мрежи.

Желаещите да се включат като изложители, все още могат да направят това, свързвайки се с организаторите. А очакващите да посетят изложение Техномебел, могат направят своята регистрация за свободен вход в сайта www.technomebel.bg.

 

 

Специални издания