Наш дом отново събра приятели и партньори на специалното събитие „Препоръчано от Наш дом”

Наш дом отново събра приятели и партньори на специалното събитие „Препоръчано от Наш дом”. Форумът се провежда за шеста година с мисията да отличава най-качествените компании в областта на дизайна, обзавеждането и строителството, като насочва вниманието на архитекти, дизайнери, инвеститори и на десетките хиляди читатели на списанието към новите продукти и услуги на водещите фирми в бранша. Инициативата е повод за срещи и за обмяна на идеи и опит в приятна, неформална атмосфера с чаша хубаво вино.

 

С презентационния панел гостите се запознаха с продукти на три водещи марки – Kourasanit презентираха изключително интересни иновативни продукти, които са дълбоко свързани с традициите в строителството и с природата и са подходящи за дома, офиса и градината. ЛеГранд България представиха ключове, контакти и разклонители от ново поколение, както и интелигентни системи за дома. Идеал стандарт ни запознаха с последните продукти от марката, които задават нов стандарт за банята.

 

Тази година списание “Наш дом” номинира 6 фирми за наградите „Препоръчано от Наш дом” в различни категории, свързани с дизайна и обзавеждането. Всички те са утвърдени компании, доказали в годините своята висока класа.   Приза в категория „Устойчив растеж”  получи една компания на близо 100 години, която присъства стабилно на нашия пазар и постоянно увеличава пазарния си дял. Това е STIHL – лидер в производството на моторни уреди за градината и дома и на богата гама уреди за почистване.

 

Наградата в категория „Високо качество и функционалност” беше за Баня Стил – компания, която предлага цялостно обзавеждане за баня и внася у нас продукти от среден и висок клас на водещи европейски производители.

 

Призът за „Хармонично съчетание на дизайн и технологии” спечелиха  продуктите на LEGRAND БЪЛГАРИЯ – компанията е глобален специалист в електрическата и цифровата инфраструктура и  предлага продукти и решения с висока добавена стойност за търговски, жилищни и промишлени сгради.  Фирмата е с богат технологичен опит, предлага широка гама продукти и има международно присъствие в близо 90 държави.

 

Номинацията в категория „Иновативни продукти” спечели матерката Kourasanit със своите продукти за подови и стенни покрития, базирани на древни и нови технологии в строителството.

 

Титлата „Любима марка на България” получи „Идеал Стандарт – Видима” АД , компания с традиции у нас от  далечната 1934 година. Днес международната марка постоянно надгражда своята философия с мисията  чрез иновации и дизайн да прави живота на хората по-добър и да развива културата на банята.

 

Международната компания Grohe получи наградата за принос към развитието на интериорния дизайн в България.  Фирмата е  световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Само през последните 10 г. успехът на Grohe беше потвърден от повече от 300 награди за дизайн и иновации.

 

 

 

Специални издания