Започва юбилейното издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

 

Конкурсът Ideal Standard Баня на годината за 20-та поредна година предизвиква архитекти, интериорни дизайнери, студенти, както и всеки, които има интерес към проектирането и обзавеждането на пространството баня.

Участвайте тук: https://thebathroom.bg/s/banianagodinata/

 

В юбилейното издание победителите, класирани на първо място от жури, медии и публика, ще посетят столицата на дизайна – Милано. На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard призьорите ще бъдат посветени в тенденциите и ролята на дизайна на банята в живота на хората.

 

Отличените със ,,сребърни медали‘‘ в конкурса „Баня на годината“, ще имат удоволствието да посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за обучение в Севлиево. Те ще бъдат посветени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се запознаят с голяма част от портфолиото на компанията.

 

Авторите на проектите, класирани на трето място ще получат предметна награда – иновативната термостатна душ система ALU+ в цвят розе. Още за наградите вижте тук: https://thebathroom.bg/s/terms#awards

 

Как можете да участвате?

Изразете себе си в категорията 3D проект с Atelier Collections!

Всеки професионалист в сферата на интериорния дизайн или чувстващ себе си като дизайнер на собствения си дом, може да представи своята баня в категорията „Идеалната реализирана баня“.

Още за категориите и условията за участие вижте на официалния сайт на конкурса: https://thebathroom.bg/s/terms#categories 

 

 

 

 

Специални издания