Франкфурт ще бъде сцена за най-доброто от света на потребителските стоки

Тази година за първи път във Франкфурт ще се проведат трите международни търговски панаири Ambiente, Christmasworld и Creativeworld. От 3-ти до 7-ми февруари търговци и изложители ще имат възможността по едно време и на едно място да представят целия свят на потребителските стоки. Това събиране ще превърне Франкфурт в пресечна точка за всички форми на търговия и вземане на решения за закупуване от HoReCa, Contract Business и Concept Decoration. Очакват се 4700 изложители от 80 държави, 85% от които от чужбина. „Търсенето и предлагането на пазара са очаквано големи. Изборът на всеки водещ панаир са както най-добрите международни марки, така и новопоявилите се, отличаващи се с новаторство и високи технологии на производство. Това означава, че показваме уникална гама от качество и разнообразие. Целият свят на потребителски стоки отново ще покаже най- доброто у дома във Франкфурт “, казва Филип Фергер, вицепрезидент на панаирите на потребителски стоки.

 

 

Ambiente ще представи уникална комбинация от нови идеи и продукти. Много са заявките за сегмента за хранене – това е голямата сцена за всичко, което прави готвенето и домакинството по-лесно и храненето по-красиво като риатуал. Изложители като Cristel, Dibbern, Robbe & Berking, Rosenthal, Sodastream, Tramontina и Westmark внасят блясък и разнообразие на масата. Нов е фокусът върху актуалната тема за печене, която ще намери своето място в „Кухни, аксесоари и печене“ в зали 9.0 и 9.1.

 

 

Много натоварена е и новата продуктова група „Чист дом“ в зали 9.2 и 9.3. Сегментът HoReCa/Hospitality в зала 11.0 с изложители като BHS tabletop, RAK, Steelite и Villeroy & Boch Hotelerie продължава да бъде един от нарастващите сегменти и прави Ambiente още по-привлекателен за нови целеви групи посетители от секторите на хотелиерството, ресторантьорството и кетъринга.
Ambiente Living отново ще бъде международното място за срещи за интериорен дизайн и ще отразява най-горещите тенденции в обзавеждането с най-важните изложители и продукти. В Interiors & Decoration в зала 3.0. ще намерите всичко по темата за обзавеждането и декорирането с изложители като Greengate, Gilde, Gries Deco с марката Ipuro, IB Laursen, Kaheku, Kare Design или Lightmakers с марката Light & Living.
Interior Design представя висок клас дизайн в най-новите продукти на марки като Alessi, Blomus, Bloomingville, Georg Jensen, Guaxs, Lambert, Schlittler и Stelton в зала 3.1

 

 

Новата работна зона Ambiente със специална презентация Future of Work в зала 3.1 дава модерни идеи за обзавеждането на офиси и работни стаи, co-working пространства и (мобилна) работа от дома. Продуктовата зона Office в зала 4.2 е новият дом за международни доставчици на офис оборудване, консумативи и технологии. Изложители като Durable, Herma, HSM и Novus Dahle са идеално вградени в допълващите се секции Ambiente Living и Giving.На Creativeworld, водещият международен търговски панаир за хоби, занаяти и артикули, всички пазарни лидери от продуктовите сегменти също ще присъстват.Тук ще бъдат Clairefontaine, F.I.L.A. Group, Folia, Kreul, Kuretake, Marabu, Rayher, Royal Brush, Royal Talens, Schmincke и Staedtler. Изложителите ще покажат иновативни артикули за творческо хоби, материали за графики и пособия за художници, изкуства и занаяти и текстилен дизайн, както и графити и улично изкуство. За първи път гамата се обогатява и с продукти за творческо писане и рисуване.

 

 

В зоната за снабдяване на Ambiente и Christmasworld, която се провежда едновременно за първи път, посетителите ще намерят уникален спектър от международни производители на най-голямата платформа за снабдяване извън Китай. Чрез провеждането на двата панаира успоредно, глобална гама от Ambiente Dining, Living, Giving и Working, както и Christmasworld ще бъдат обединени в зали 10 и 11.1 – отваряйки допълнителни, ценни контакти и максимална степен на интернационалност за изложителите.
С централното си местоположение в изложбените площи и директна връзка една с друга, зали 10 и 11 създават кратки разстояния и възможност за бърз преглед.

„Чрез обединяването на продуктите от двата водещи търговски панаира, Ambiente и Christmasworld, които могат да бъдат извикани на една дата за поръчки, ние създаваме синергии и безпрецедентни възможности за контакти в бизнеса и лесен достъп до допълнителни пазари. Като най-голямата платформа за снабдяване извън Китай, Global Sourcing е идеална за систематично установяване на контакти и сключване на контейнерни сделки с производители“, казва Филип Фергер.
Глобално уникално предложение в нова структура Global Sourcing ще покрие шест нива в залите на предстоящия Ambiente: от 10.1 до 10.4 и 11.1 за продуктовите групи Ambiente и 10.0 за Christmasworld.

 

 

Специални издания