Универсална елегантност от Nendo

Новата колекция на шанхайската мебелна фирма Stellar Works е разработена съвместно с Nendo. Тя включва три серии продукти – Blend, Frame и Kite.

Blend е трикрак бар-стол с разчупена и асиметрична конструкция. Предлага се в пет варианта с различна дължина на краката.

Kite е компактен фотьойл, подходящ за малки търговски и комерсиални пространства. Заема минимално място, но въпреки това е изключително удобен. Предлага се в няколко модела с различна височина на облегалката.

Frame е стоманена рамка с многобройни възможности за персонализиране. Може да се използва за окачване на кърпи в банята или върху нея да бъдат поставени огледала в различни форми, може да служи и за рафт.

И трите продукта са изключително функционални и могат да се използват в най-разнообразни интериори, както частни, така и в търговски обекти.

В тях веднага разпознаваме почерка на известната японска марка Nendo и тяхната универсална елегантност извън времето, модата и  конкретното пространство. Студиото, базирано в Токио и Милано, е създадено от Оки Сато (Oki Sato) през 2002 г. и днес в него работят над 30 дизайнери.  Nendo се изявяват  в много широк диапазон и създават продуктов, мебелен, интериорен и графичен дизайн, както и архитектура.

Специални издания