Социалните градини– места за срещи

Spoga+gafa с много оптимистични прогнози

 

Петя Кръстева

 

Тази година ключовата тема на изложението spoga+gafa ще бъде „Социалните градини – места за срещи“- това стана ясно на провелата се пресконференция в Мадрид в края на март. Градината около къщата, балконът или терасата придобиват все по-голямо значение като места за релакс или за срещи на семейства и приятели. Ето защо производителите активно подкрепят тази социална функция на градината като предлагат на пазара много нови продукти и решения. Spoga+gafa 2023 устойчиво подчертава световното социално значение на частните зелени площи. Затова е и най-големият и авторитетен панаир в света посветен на зеленината, градинарството и всичко, свързано с живота на открито.

Производители и търговци, журналисти и любители на зелената индустрия ще се срещнат отново тази година в Кьолн между 18 и 20 юни. Представители на специализираната преса от цяла Европа се събраха в Мадрид, за да чуят очакванията на организаторите от Кьолнския панаир за предстоящото събитие. Три месеца преди началото на панаира практически всички изложбени площи са заети. Има още 4 нови палати, с което се доказва, че изложението ще надмине всички досегашни издания, включително и това от рекордната предковидна година 2019.

 

 

Лекции и дикусии с международни експерти ще разработят ключовата тема в детайли и ще хвърлят светлина върху други предизвикателства в зелената индустрия.

В допълнение към толкова важните срещи на живо, spoga+gafa предлага и виртуален дом на зелената индустрия от края на март.  Spoga+gafa 365 Matchmaking Platform e нова форма на дигитална връзка между търсене и предлагане, хора и продукти през цялата година, осъществена с участието на AI. Най-новите технологии разширяват офертата на spoga+gafa и в дигиталния свят.

 

Специални издания