Следващото издание на Ambiente ще е през 2023 г

Под мотото „Дом на потребителските стоки“ изложението във Франкфурт ще обедини три салона и ще предложи амбициозна програма за всички посетители

 

Трите водещи търговски салона за потребителски стоки Ambiente, Christmasworld и Creativeworld ще се проведат едновременно за първи път в изложбения център във Франкфурт от 3/4 до 7 февруари 2023 г. Под мотото „Дом на потребителските стоки“, събитието ще предостави голямо разнообразие от продукти за дома, както и решения, свързани с предизвикателствата пред  индустрията с потребителски стоки.

Нови форми на търговия на дребно и дистрибуция, дигитализация, нарастващи дялове на онлайн продажбите, намаляване на физическите клиенти са само част от трудностите пред които се изправя индустрията на потребителските стоки. Пандемията, разбира се, допринася за ускоряване на глобалните структурни промени. Всичко това е придружено и промяна в начина на живот и поведението на потребителите.

В този контекст „Messe Frankfurt“ предоставя решения, предефинирайки пазарите на утрешния ден.

Стратегията за провеждане по едно и също време на три успешни водещи търговски панаира на едно място акцентира техните силни страни и по този начин предлага изключително качествена, ориентирана към бъдещето продуктова гама.

Посетителите на събитието ще се радват на богата програма в секциите Ambiente Working, Ambiente Giving, Paperworld, а онлайн платформата Nextrade ще допълни, обогати и обедини голяма част от предложенията.

Научете повече на www.consumergoods-frankfurt.com

Специални издания