Новостите от Идеал Стандарт, представени на събитието „Препоръчано от Наш Дом“

По време на ежегодното събитие „Препоръчано от Наш дом“ на 24 юни в клуб „Перото“, архитект Йоанна Петрова- експерт дизайнерска програма на Идеал Стандарт и Стефан Денков- проектен мениджър представиха някои от новите колекции в дизайнерското портфолио на компанията, както и интелигентни решения за дома и обществените пространства и инициативи за съвместна работа с архитекти и дизайнери.

Специално внимание беше отделено на колекцията мивки Ipalyss и нейните 10 пастелни цвята, ултра тънки стени и разнообразни форми, които могат да се впишат във всеки интериор.

Арх. Йоанна Петрова представи и две колекции смесители, резултат от съвместната работа със студио Palomba Seraffini – Conca и Joy. Освен с характерния си дизайн (отличен на IF Design Award и Red Dot Design Award), смесителите се характеризират и с оригиналните цветове– Brushed Gold, Magnetic Grey и Silver Storm, както и със специално PVD покритие, което повишава тяхната устойчивост.

Архитекти и дизайнери успяха да се запознаят и с Black Collections – цялостно обзавеждане на бани в черен цвят: от смесители, душ системи, мивки, тоалетни до мебели за баня.

Особен интерес предизвика представянето на тоалетната АquaBlade® , по-чиста, по-тиха и по-умна, осигуряваща превъзходно измиване без пръски дори при ниски водни обеми и отговаряща перфектно на завишените изисквания за хигиена в дома и обществените пространства през последната година.

Във фокус беше и най-значимата иновация на Идеал Стандарт, посветена на хигиената в обществените пространства-  дигиталният безконтактен смесител Intellimix. Той осигурява старателна хигиена на ръцете,  автоматичното му изключване пести ресурси, а вграденият дозатор за сапун намалява необходимостта от инсталиране, поддръжка и зареждане на отделен продукт.

Не на последно място бе представена и серията хибридни събития – Together World Tour, които съчетават иновативен дигитален формат с реални атракции.

В заключение публиката бе запозната с постиженията, които е постигнала компанията в посока утвърждаването й като лидер на пазара. За поредна година Ideal Standard бе избрана от потребителите за най-силна марка в категорията „Стоки за бита” в класацията на Superbrands.

В края на събитието компанията бе отличена с приза „Устойчив растеж“ за своята дългогодишна политика за създаване на иновативни технология в санитарната индустрия с грижа за опазването на природните ресурси.

 

 

Специални издания