Новият брой на Наш дом е тук!

Истински съкровища ще откриете в новия брой на Наш дом – изтеглете го безплатно тук.

 

Започваме годината със забележителна селекция български и чужди интериори: влезте с нас в комплекс от сглобяеми къщи на височина 2700 метра в най-големия ски курорт в Северна Америка; разгледайте едно просторно жилище, създадено в стара спортна зала в Амстердам; вижте как хармонично се преплитат стилове в двуетажна къща в Киев; ще ви покажем също перфектното място за приятната изолация на многочленно семейство в Барселона; ще посетим и сграда-столетница в Бруклин, превърната в дом за младо семейство.

 

Българските проекти ни водят в София – откриваме елегантно съчетание на парижка класика и модерен градски стил в стария център на столицата; представяме и едно съвременно градско убежище, създадено с високотехнологични материали и прецизно изпълнение на детайлите.

 

В този брой във фокус е Китай – бар, детска градина, детска площадка и музей хвърлят мост между минало и бъдеще. Проектите са изключителни с комбинацията на традиции, технологии и въображение.

 

Не пропускайте и нашите Places to Go! Обърнете внимание на една специална находка – испанско магазинче за дома, което превръща купуването на метла в изкуство. Прочетете разказа за Занзибар – новата звезда на туризма. Ще влезем и в ресторантите на едни от най-добрите шеф-готвачи в света, за да разгледаме, но  и да получим някои специални рецепти.

 

А шопинг селекцията този месец е посветена на слънчевото жълто и неговата сянка – цветният тандем, който ще бъде водеща тенденция през годината.

 

Приятно четене!

 

 

Специални издания