Новият брой на Наш дом в сезона на ремонтите

Сезонът на ремонтите стартира и в новия ни брой ще откриете теми, които ще ви помогнат да направите дома си по-красив и удобен.  Научете повече за един древен и в същото време високотехнологичен материал –  Kourasanit, прочетете съветите за избор на естествен паркет, запознайте се с новите колекции и тенденциите в настилките и банята.

Като по поръчка започнаха да пристигат новини от световните изложения и ще научите в аванс какво ни готвят дизайнерите за следващата година.  Ако още не сте чували за „Uber Luxe“, сега е моментът да разберете накъде отива високият дизайн.

Както обикновено, внимателно и много избирателно представяме няколко интериора от България и света: стогодишна неокласическа къща, потънала в зеленина, още една „къща за пример“, която е напълно пасивна, столичен апартамент в сграда от 60-те в стил „Contemporary vintage“ и един  „Уют в модерен стил“ пак от София.

Находките на броя също са от столицата – интериор на зала за фитнес и co-working пространство в историческата част на града. За финал – едно ексцентрично място за развлечения в стара захарна фабрика. Струва си от кора до кора!

Специални издания