Новият брой на Наш дом вече е тук!

Какво по-приятно от това да седнеш в есенна вечер с любимо списание в ръка. Новият брой на Наш дом ще ви бъде красива и много интересна компания.

Започваме с новините от изложенията в Париж и Болоня. Maison&Objet  показа ново отношение към света и оспори необузданото потребление и безотговорното използване на природни ресурси. Cersaie също заложи на зелени теми като рециклиране, артистичност, традиции, занаяти.

Малкото е повече, а природата е всичко – с тази нагласа създаваме и домовете си. Големите семейства с деца категорично предпочитат да живеят в къща в покрайнините на града и в броя показваме добри примери за това. Водещо е изискването за единство и простор на интериора, а гледката навън е важен акцент. Всеки член на семейството има свое лично пространство, но сърцето на дома е голямата дневна, която събира всички за топло, живо общуване.

Насочваме поглед и към обществените пространства – младите хора излязоха от моловете и пандемията беше само повод за ускоряване на този процес. Новото поколение търси неформално живо общуване сред природата, възможности за пълноценни контакти и артистични изви и в броя представяме такова място в Бургас.

Както обикновено в списанието ще откриете практични теми и консултативни теми, новини и контакти на фирми за интериор и обзавеждане, на които може да се доверите.

Приятно четене!

Специални издания