Новият брой на Наш дом вече е тук!

Красив, интересен и пълен с идеи за дома –  новият ни брой вече е на пазара! Във времето на дигитални медии, в морето от информация, която ни залива от екрана, хартиените списания са лукс, който носи несравнимо удоволствие. И така, разгръщаме пролетното ни издание:

Започваме с новини от най-горещата точка за дизайна през юни – изложението в Милано. Разказваме за една забележителна идея – алея за разходки и велосипеди във въздуха. Представяме артист, който си струва да се следи – архитект Франклин Ази – новата звезда на Париж.

А младите звезди на българския интериорен дизайн отново показват впечатляващи проекти в броя. Ще ви разкажем една история със съвременно звучене от София – влезте с нас в новия дом на младо семейство, забележителен с архитектурното решение, с което от всяка гледна точка се  вижда прозорец и светлина. Вижте също The Colour Project – артистичен апартамент в Бургас, който се преобразява според нуждите от еднопространствено в тристайно жилище. Друг проект неслучайно носи името „Безвремие“  – той се отличава с непреходен дизайн, създаден с внимание към детайла, безкомпромисно качество и усещане за стил. Timeless дизайн откриваме в още един български интериор – функционалност, уют и светлина ни посрещат в хармонично жилище с естествено преливане на зоните.

За корица избрахме дом – галерия с впечатляваща колекция съвременно изкуство и с прекрасни гледки към природата.

В началото на летния сезон е точният момент да подгреем с красиви гледки към морето – вижте къща за шестчленно семейство на морския бряг с неочаквано архитектурно решение, с което сградата влиза в интересни взаимодействия с природата.

С  рубриката Places to Go ви водим на едно необикновено място в стара фабрика за моливи.

А кулинарната ни разходка този път е до село Девино – една от най-вълнуващите нови гурме дестинации у нас.

Не сме забравили, че сме в сезона на ремонтите и този път говорим за малката баня.

Какво още? Вижте в броя, който вече е на пазара.

 

 

Специални издания