Интериорите на хотелите са новата тема в дискусията на АИДБ

Фокусът на дискусията в априлското издание на Клуб на дизайнера, организиран от Асоциация на интериорните дизайнери в България, ще са интериорите на хотелите и хотелските вериги.

Заповядайте на 20 април в 19.00 ч., в Експо Баня София – изложбената зала на Рока България на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №16.

С арх. Радосвета Едрева – ПроАрх Студио, арх. Елена Мустакова – Лигна Груп, Еял Тахор – Тахор Дизаейн, арх. Радо Тодоров – RT Consult, арх. Боряна Христова – Архитектурно ателие „ПРОАРХ“ Пловдив и Веселин Симов – прокурист в Рока България ще проследим процеса на проектиране на хотели; как международни брандове адаптират дизайна на хотели към местните условия, история и култура; как се съчетават модерни технологии, устойчивост и грижа за природата в проектирането и експлоатацията на пространствата; избора на обзавеждане, съобразно с икономическите и екологичните ползи, естетиката и комфорта на клиентите; използването на локални ресурси в проектирането и създаването на хотели и други важни за архитектурата и дизайна въпроси.

Повече за събитието и участниците в него вижте тук:

https://www.facebook.com/events/1042785849780317.

Специални издания